2009/10/12

99 Luftballons!

Kirjotanpa samantien sitten uudestaan, kun haluan jakaa vähän kuvia viikonlopulta! Lauantaina vietettiin siskon kaverin synttäreitä, jonne minäkin sain ilokseni kutsun. :)

Synttäreitä edeltävänä päivänä sisko taas valmisti tapansa mukaan jotain ihanaa sinne tarjoiltavaksi. Tällä kertaa se oli herkullista tomaatti mozarella pitsaa, yumm! Hyvänä kokkina mun sisko on myös maailman paras askartelemaan ja koristelemaan lahjoja ja kortteja. Ne näyttää aina niin ihanilta, että niistä jokaisen vois vaikka kehystää. Niiden lisäksi se halusi yllättää ystävänsä vielä jollain tavalla. Se oli päättäny ostaa heliumia ja pumpata ison kasan ilmapalloja synttäreiden kunniaksi! Niitä pidellessä teki mieli lähteä lentoon. :)





Perille päästyämme pöytä notkuikin jo herkkuja täynnä. Sankari oli leiponut ihanan suklaakakun, kreikkalaisen piirakan, sekä valmistanut myös raikkaan fetasaatin, ahh! Boolikin oli erittäin onnistunut (perustellen sillä että se hupeni hetkessä), joten kyllä kelpasi!



Sytytä kynttilät ensin reunoilta ja sitten keskeltä... eiku?
Ainakin sillä takaat lukuisia palovammoja itsellesi :--D




Koko Krunalle piti tietenkin näyttää missä juhlitaan!



Lahjojakin tuli :)


Omnomnom!!

Marianne päätti pumpata pallon niin täyteen ilmaan, että se räjähti hetken kulttua omia aikojaan.

Herkuttelujen ja korkkailujen jälkeen meidän piti lähteä jatkoille ilmapallot mukanamme, mutta arvata saattaa ettei niitä ollut enää jäljellä sen jälkeen kun porukkaa rupesi valumaan sisään enemmän, joten homma meni kokonaan tiku ja takuiluksi (viitaten heliumiin ja siitä syntyvään ääneen!) :--D Kiva ilta oli kuitenkin kaikin puolin! Kiitokset synttärisankarille siitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti