2009/11/18

Mangolassi.

Mmm! Näin talven tullen on ihana laittaa hetkeksi silmänsä kiinni ja miettiä kesän lämpöä ja niitä ihania muistoja mitä se jätti meille mennessään. Selaillessani Helsingin Sanomien kokoamaa kirjaa parhaimmista ruokasivujen resepteistä, törmäsin ohjeeseen, joka muistutti minua viime elokuisesta Berliinin viikonlopustani tyttöjen kanssa. Tietenkin minun oli pakko kääriä hihat (en muuten käärinyt ja siksi uusi paitani sai melkein keltaisen värityksen...) ja ryhtyä valmistamaan herkullista mangolassi juomaa!

Mangolassin valmistukseen tarvitset:

1 tlk mangoa sokeriliemessä (425 g)
3 dl maustamatonta jogurttia

3 dl kylmää vettä (ajattelin seuraavaksi kokeilla maidon kanssa!)
1 rkl sitruunamehua (puristin suoraan sitruunasta)
2 rkl sokeria
muutamia jääkuutioita


1. Kaada mangoviipaleet, jogurtti ja vesi kulhoon. Lisää sitruunamehu ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi sauvasekoittimella. Voit tehdä juoman myös tehosekoittimessa. Maista ja lisää tarvittaessa hieman sokeria.

2. Kaada juoma kannuun ja lisää jääkuutioita.

Voilá!

Loppuun vielä fiilistelyä Berliinin Liquidrom kylpylästä :-)


<3: Paju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti