2009/11/25

Lo-mal-la.

Oho, en ole jaksanut ilmeisesti päivittää nyt viikkoon mitään näin lomalla ollessani. Onko se ihan välttämätöntäkään. Nautitaan nyt perheestä ja ystävistä rauhassa, ennen kuin joutuu jälleen lähtemään takaisin Ruotsiin päin. Kestää varmaan muutama päivä, kunnes pääsee taas kunnolla siihen rytmiin mukaan. On todella hämmentävä olo, kun tuntuu siltä kuin en olisi koskaan edes ollutkaan poissa kotoa.

Aikaansaannokseni viime viikon aikana? Lisää kavereita, siskon kanssa tehtyjä ostoksia, yksi elokuva, hyvä humala, ei niinkään hyvä (toisin sanoen aivan järkyttävä) olotila seuraavana aamuna, sekä yhdet 8v. synttärijuhlat!

Viime keskiviikkona käytiin siskon kanssa katsomassa Malmitalolla (ihan vaan sen takia, koska lippu oli siellä halvempi ja syyn ymmärsi kyllä nähtyään sen salin ja varsinkin ne penkit...) kotimainen elokuva Skavabölen pojat. Elokuva kertoo "elämänpituisesta verivalasta kahden veljeksen, Rupertin ja Evertin välillä." Se on "traaginen, mutta lämminhenkinen tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa, ja se pohjautuu Antti Raivion samannimiseen menestysnäytelmään." Vaikka elokuva oli ajoittain surullinen, se oli myös täynnä hauskoja sanontoja ja kohtauksia. Nuorta Evertiä näyttelevä Onni Tommila oli niiin söpö! Voin suositella elokuvaa ainakin kotimaisesta näkökulmasta :-)


Torstaina lähdettiin IKEAan kiertelemään siskon kanssa. Ihan tyhmää kun siellä sisällä ei saa ottaa valokuvia! Hmph. Mukaan tarttui tietysti vaniljan ja omena-kanelin tuoksuisia kynttilöitä (sisko sano että mun huoneessa haisee pahalle, joten tämä ostos oli vissiin tarpeellinen? :-D) ja muutama valokuvakehys seinälle, joille en ole muuten keksinyt vielä paikkaa. IKEAsta matka jatkui vielä itikseen, josta poimin itselleni mm. Indiskasta naulakon (ihan järkevää sisustaa huonettaan juuri nyt kun ei edes asu kotona :-D), ZARAsta oikein kivan nahkalaukun, JCstä minihamosen ja GTstä söpöt vaaleanpunaiset yöpöksyt.

Ai ei saa kuvata vai?

Söin tietenkin IKEAn lihapullat! (Miks vaan kaks perunaa?!)

Perjantai-ilta eteni kohti iso roban Beefiä. Muutama tuttu liikenteessä, hyvää humalaa keräillen. Jatkoillekin piti vielä päästä, sillä ilta loppu tietenkin aivan liian lyhyeen. Jos perjantai oli toivoa täynnä, niin lauantai ei kyllä ainakaan :-D Sen verran oloja piteli. Paino saattoi heittää kolmekin kiloa sinä päivänä, sillä syömään pystyi vasta yhdeksän jälkeen illalla, huh.

Mmm, sangriaa!

Sunnuntaina otettiin taas kilot kuriin, nimittäin syömällä sitten sen lauantainkin edestä :-D Menimme perhetuttujemme luokse juhlistamaan toisen Kiinasta adoptoidun söpöläisen, Nennan 8v. synttäreitä! Nämä tytöt ovat molemmat aivan mahtavia tapauksia. Isosisko Nea (pari vuotta vanhempi) tykkää olla omissa oloissaan, väkertää ja askarrella koko aika jotakin. Nenna taas pitää seurasta ja kysyykin heti edellisen leikin tai pelin loputtua, että "mitä tehdään seuraavaksi?" Sillä välin kun Nea neuloi villasukkaansa, me Nennan kanssa leikittiin piilosta ("mä voin kertoo sulle hyviä piilopaikkoja, minne säkin mahtuisit!" :-D), pelattiin lautapeliä ja soitettiin pianoa!

Isosisko näyttää mallia.

Pienempi perässä :-)

Tän kimppuun oli kiva päästä lauantaisen paastoni jälkeen!

Opetin Nennalle uusia lastenlauluja :-)

Tämän viikon puolella olen mussuttanut Picnicin herkkuja tunti tolkulla hyvän ystäväni kanssa ja nauranut niin paljon, että varmaan meidän takia se koko kahvila suljettiinkin niin aikaisin :-D Ensin nautin vakkari paahtopaistipatongin kahvin kanssa ja sen jälkeen vieläkin nälkääni pidellen tilasin uuniperunat kylmälohi täytteellä, omnomnom!

Eilen sain raahattua itseni vihdoinkin (niin pitkän tauon jälkeen, etten edes kehtaa sanoa...) kuntosalille vähän kuluttamaan viimepäiväsiä (tai ööh, viimekuisia pikemminkin :-D) kaloreitani. Voisi taas ottaa jatkossa tavaksi, kun ei näin talvella paljon lenkillä käydä. Ihan kuin mukamas kesällä sitten kävisin haha!

Tämä päivä on kulunut täysin tämän nettimaailman parissa. Huomenna voisi keksiä taas itselleen jotain värikkäämpää tekemistä (esim. pestä väripyykkiä heh heh, toi pyykkivuori mun tuolilla alkaa nimittäin jo huojua...) nyt kun on vielä lomaakin jäljellä!

<3: Paju

2 kommenttia:

  1. Ruotsissa sai 4 perunaa ja 15 lihapullaa! 59 kr! Typerää tommone pihtailu :D

    VastaaPoista
  2. Whoot! You said it! Pitääkin heti mennä täällä IKEAan ;-)

    VastaaPoista