2009/12/01

TaiKin joulumyyjäiset!

"Taideteollisen korkeakoulun legendaarinen opiskelijajärjestö TOKYO järjestää perinteiset opiskelijoiden teosten ja tuotteiden joulumyyjäiset la - ma 28.11. - 30.11.2009 klo 9 - 18. Mukana on noin 100 taideteollisen korkeakoulun opiskelijaa ja myynnissä on muun muassa opiskelijoiden tekemää grafiikkaa, sarjakuvia, koruja, lasitaidetta, keramiikkaa, astioita, kankaita, valaisimia, magneetteja, vaatteita, valokuvia, leluja, rintaneuloja, piparkakkutaloja ja paljon paljon muuta. Varaa itsellesi aikaa tulla paikalle hankkimaan joulun uniikeimmat ja luovat lahjat!"

Siellä minä siis vietin innoissani lähes koko viikonloppuni! Kun mut päästää tollaseen paikkaan, niin missään ei ole enää mitään järkeä. Haluun ton, ton, ton ja ton... Kaikki ne myynnissä olevat esineet ja asiat oli vaan yksinkertaisesti niin syötävän sulosia, että ihmekös mun rahat paloikin kukkarosta kokonaan! Omien tuliaisteni lisäksi sain hankittua siskolleni jo joululahjan, josta olen itse todella tyytyväinen ;-) Lahja on söpö ja mikä tärkeintä, siinä on mukana myös ripaus huumoria.

Kuvat napsaistu viime lauantailta TaiKin joulumyynneistä, jolloin ensin hieman mutustelin sitä kaikkea, mitä ympäriltäni löytyi. Sunnuntain vierailuni oli omistettu kokonaan tavaroiden katoamiseen myyntipöydältä kassiini :-)

Matti osti t-paidan!

Näitä herkkuja tapasin jo kesällä Lasipalatsin Design Markets:lla!
Silloin mukaani lähti syötävän söpöt kakkupala-korvakorut :-)

Anna pusu!

Kuulin erään ohikulkijan sanovan: "No täällä nyt on vähän tällästä hippikrääsää... Hmm,toivottavasti toi mun kommentti ei nyt tullu tohon MTV3 nauhalle..." :-D


Sitten niihin ihaniin löytyihini!


Tämä tässä on perunaeläin. Se maksoi aivan liikaa ollakseen vain söpö peruna ja jäädäkseen vain tyhjän pantiksi hyllylleni (mitä mä teen tollasella?! :-D), mutta enhän mä VOINUT jättää sitä ostamattakaan!?! Onhan toi nyt aika cute... :3

Bussipussi!

Tähän kisuun rakastuin ensisilmäyksellä. Olihan tuo aika hintava,
mutta olkoon se etukäteisjoululahja itselleni!

Ostin paljon kivoja joulukortteja! Osan pidän niistä itselläni, osan lähetän, jos raaskin ;-)

LOL!

Nyt on aika mennä peiton alle! Huomenna (hups, siis tänään...) on aika palata jälleen Hugon ja Sofian luokse, mutta onneksi joululoma on jo ovella! <3

XO, Paju.

Ps. Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyi lupaus: EI MAKEAA ENNEN AATTOA! Saa nähdä mitä käy :-D Vielä tähän mennessä tälläiset höpinät eivät ole multa onnistuneet.


9 kommenttia:

 1. tahtoo päästä käsiksi näihin heti paikalla :-)

  VastaaPoista
 2. Huh, joo! Mä olin tuolla kyllä ihan niinku Alice in Wonderland ;-)

  VastaaPoista
 3. Paljonkohan sitten mahtoivat maksaa nuo hintavat ostoksesi? Ihan mielenkiinnosta kyselen, sillä olis kiva itekkin käydä tollaisissa myyjäisissä. Harmi vaan et missasin :(

  VastaaPoista
 4. No mun pussiin ne oli ainakin aika hintavia ja kyllähän nuoret suunnittelijat tiedettävästikin myyvät hieman ylihintaan omia töitään, mikä on tietenkin siihen nähden ihan ymmärrettävää, jos niillä duuneilla tulevaisuudessa tahdotaan leipä hankkia.

  Mutta niin, toi pieni pehmolelu oli 12€ (my god...), bussilipun kotelo 8€ ja kaulakoru 17€. Kortteja myytiin aika lailla 2-3€ hintaan :-)

  VastaaPoista
 5. on NIIN sinämaissta ostaa perunawhaevalelu jolla teet...ingenting :D mut oot silti söpö <3 pusujakultarakasihana

  VastaaPoista
 6. Hahaha, mä tiedän :-D olen pelle, mut niin oot vähäsen säkin <3

  VastaaPoista
 7. BECKMANS JULMARKNAD

  Vad: Shoppa bland spännande prylar skapade av framtidens designers. Här hittar du julklapparna du inte visste fanns eller trodde att du behövde. Skolkaféet håller öppet så att du kan ta en fika när kaffe- och pepparkaksuget sätter in.

  Var: Beckmans Designhögskola.

  När: 12/12 -13/12 klockan 11-17.

  Läs mer och se karta här:
  http://www.alltomstockholm.se/shoppingmode/article317527.aos

  Mä luulen et toi voi olla samankaltainen kuin se Suomessa käymäsi...

  /Maisa

  VastaaPoista
 8. Yks vaihtoehto:
  Designgalleriet, 2/12- 22/12, klockan 11-18, lördagar 11-15
  Designgalleriet, Odengatan 21
  Här kan du shoppa julklappar och hitta prylar från framtidens formgivares. Årets gästtomte Daniel Charny har fått uppdraget att välja ut de 24 bästa designjulklapparna bland de sökande. På julmarknaden kommer även produkter från etablerade designföretag att finnas till försäljning.

  /Maisa

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, kiitos vinkeistä! <3

  VastaaPoista