2010/03/11

Upgrade you

Häntä koipien välissä tulen nyt pyytelemään pakolliset ja vilpittömät anteeksipyyntöni. Kaksi päivitystä kuukaudessa on selvästi tämänhetkinen ennätykseni, wohou! Mun on turha edes lähteä puolustelemaan itseäni mitenkään, enkä kyllä aiokaan, nimittäin postaustahtini on ollut enemmän kuin säälittävä. Ne ihanat jotka mua jaksaa täällä seurata ja muistutella hampaat irvessä lupaamastani postauksesta "kerran viikossa" (hahaha...) - tässä tulee teille pientä selityksen makua!


Syitä siihen miksi en ole ollut täällä aktiivinen, on ollut tylsääkin tylsempi helmikuu. Melkein koko kuukausi meni kotona lasten kanssa, sillä jompi kumpi oli jatkuvasti vuorollaan kipeänä ja poissa päiväkodista. Itse asiassa olen nytkin ollut tämän viikon jälleen Sofian kanssa kahliutuneena neljän seinän sisälle vain sen takia ettei päiväkodissa viitsitä pukea lapsille tarpeeksi päälle ainoastaan sillä verukkeella että liikkuminen ja leikkiminen on ulkona silloin mahdotonta jos näyttää michelin ukolta. Ihan hyvä pointti sinänsä, mutta kun lapsi nyt sattuu olemaan vasta yksi vuotias eikä paljoa liiku vielä ilman niitä vaatteitakaan... Mutta kyllähän me nyt tiedetään mikä on näille lapsille parasta, kun ollaan tehty tätä duunia jo toista kymmentä vuotta. Niinpä.

Kiitos ihanalle siskolle näistä mahtavista rilleistä!

Siispä viikot ovat sujuneet ikkunasta tuijotellen ja haaveillen tuosta taivaallisen kauniista kevätsäästä. Sunshine, sunshine, it's fine. I feel it in my skin, warming up my mind... Niin että jos päivisin en ole ulos asti päässyt nauttimaan auringonpaisteesta, niin kyllä sitä on riittänyt ainakin pääni sisällä! Kuulemma on tieteellisesti tutkittu ja todistettukin että naiset heräävät uuteen eloon näin kevään tullessa. Viime keväästä en lähde kommentoimaan yhtään mitään, mutta nyt voisin allekirjoittaa tuon väitteen täysin! Vaikka elämä täällä on sujunut tuttuun arkiseen tapaansa niinkin mielenkiintoisesti, että on ollut vaikeaa jopa keksiä aihetta kuulumisilleni, niin voin vain salaa myhäillä tyytyväisenä ja peitota tuon kaiken korviin asti ulottuvalla hymylläni... :-)

Nom...

Jos helmikuussa siis ei ole paljoa mitä muistella, niin ainakin maaliskuu tulee korvaamaan kaiken moninkertaisesti! Luvassa nimittäin vierailuja Helsinkiin, huomenna viikonlopuksi ja pääsiäisenä viikoksi! Koittakaa mahduttaa rakkaat ystävät itsenne jotenkin mun jo nyt täyteen buukattuun business scheduleen... :-D En malta odottaa, ikävä on hirrrmuinen!

Kevään ekat aurinkolasit TopShopista :-)

Tässä ensimmäinen maaliskuun, ainakin hyvin naamarikas päivitykseni. Paljon pusuja ja terkkuja kotiin! Kohta mä olen jo siellä itsekin aijjaijaii! Kesä tulisit jo.

Pienempi kuin kolme, Paju.


2 kommenttia:

  1. noi sun hiukset on aivan uskomattoman ihanat! :)

    VastaaPoista