2010/03/22

Urban Woman

Sain tässä eräänä päivänä äidiltäni sähköpostia:

Älä tuhlaa kaikkia rahojasi muotivaatteisiin! Tia-serkullesi jää joka kuukausi n. 400e omaa rahaa, sillä hän elää, ostaa ruoat, pyykinpesuaineet, kodin tarvikkeet, huonekalutkin (!), vaatteet ja siis KAIKKI mitä elämiseen tarvitsee - kelaa vähän… Hyvää jatkoa, tsemppiä ja "syö säästäen savea", sanoi sammakkoemo poikaselleen.

Love, ma.

Venaas kun kelaan... mahdotonta. Äiti varmaan tosissaan luulee että tulin tänne ansaitsemaan ja pistämään sivuun runsaasta au pairin palkastani tulevaisuutta varten? Well I can tell you ma, that is not gonna happen.

Tästä äiti saa syyttää Monkia, Urban Outfittersiä ja TopShopia. Nuo kolme kaunotarta imevät mut nimittäin kuiviin. Voin laskea paremmin ne kerrat kun olen poistunut liikkeistä kerrankin ostamatta mitään. Siihen riittää helposti yhden käden sormet.

Lauantaina ilma oli tähän asti täydellisin. Aurinko paistoi ja asteita oli mittarissa jo seitsemän plussaa! Tämän kunniaksi lähdin keskustaan kävelemään ja kuvailemaan, niin ja tietysti koettelemaan jälleen kiusauksiani.


Kevään antaessa parastaan oli keskusta tietysti täynnä useita muitakin nautiskelijoita lisäkseni. En kovin mielelläni pyöriskele Drottninggatanin tungoksessa viiden eri H&M:n keskellä, vaan lähden mielummin kiertelemään yleensä hieman pidemmälle, minne krapulaiset risteilijät eivät vaivaudu edes lähteä.


Huhut kertovat että olemme jälleen kerran tulossa vihdoin ja viimein resinalla perässä, nimittäin avaamalla Aleksille kauan odotetun Monkin! Täällä ollessani olen kuitenkin ottanut pienoisen varaslähdön haalimalla lähes koko liikkeen tuotevalikoiman itselleni, niin että lipaston laatikot menevät enää juuri ja juuri sullomalla kiinni. Syön säästäen savea... mums mums... lisää!


Vaikka tykkään Monkin esillepanosta ja tyylistä erityisen paljon, se ei ole kuitenkaan mitään verrattuna Urban Outfittersiin. Voisin vaikka muuttaa tohon pukuhuonetaloon! Urbanille lisäpisteitä antaa tuotevalikoiman monipuolisuus. Sieltä löytyy siis ihan kaikkea. Naisten- ja miestenvaatteiden (paljon vintagea ja tyyliltään hyvin klassisia) lisäksi tarjolla on mm. kirjoja, levyjä ja runsaasti sisustukseen liittyvää tilpehööriä. Okei toi tilpehööri on ihan väärä sana sille materiaalirakkaudelle. Mahdetaankohan me koskaan nähdä tätä kauneutta Helsingissä...


Kun palkka seuraavan kerran napsahtaa puhtaana pikku kätöseeni, on ostoslistalla ensimmäisenä kuvassa näkyvä musta mekko ja nuo i-ha-nat bikinit kesäksi! NOM!


En kuitenkaan poistunut liikkeestä ilman minkäänlaisia urbaaneja tuliaisia, vaan tällä kertaa mukaan tarttui nämä ylisöpöt kukkarillit :-) Samankaltaisia laseja saattanee kertyä ostoskassiin kesän mittaan useita, sillä mitä todennäköisimmin tulen niistä myös kadottamaan muutamat. (Viime kesänä kolmet.)

<3 Paju

PS. Kiitos talvisista terveisistä sinne kotiin, ne tulivat perille vähän liiankin hyvin... Aurinkorasva vaihtunee Vitalikseen.

PPS. Enää 5 yötä omnomnom...

2 kommenttia:

  1. hei tuota höm höm missä toi urban outfitters oikee sijaitsee siel tukholmas? aion nimittäin piakkoin suunnata sinne (krapulaisena risteilijänä) mutta päätin että rankasta juhlimisesta huolimatta käytän ne 6 tuntia tukholmassa juosten kaupasta toiseen, ja haluan todellakin nyt päästä noihin ihanuuksiin, kun aiemmin se on tosiaan ollut sitä: ooh H&M, ooh TOINEN H&M, mitäh KOLMAs, NELJÄS... hihii

    VastaaPoista
  2. UO sijaitsee Biblioteksgatanilla, NK:sta vähän eteenpäin, sellaisen pienen aukion lähellä :-) kannattaa myös käydä TopShopissa jonka löydät Gallerian ostoskeskuksesta! ja joo noi perus hennesit on niin nähty :-D

    VastaaPoista