2010/05/20

Freckles

Ennustukset lupasivat koko viikoksi pilvistä ja sateista säätä, mutta kuinkas sitten kävikään! Viime viikonlopusta lähtien on aurinko paistanut kirkkaalta taivaalta ja asteet pomppineet noin +25 tuntumassa. Viikon aikana myös luonto on lämmön ansiosta kääntänyt kurssinsa kohti kesää. Puut ovat saaneet viimeinkin täydellisen vihreän värin ylleen. Varmin kesän merkki on kuitenkin ilmassa tuoksuva vastaleikattu nurmikko, mikä kuuluu ehdottomasti lempituoksujeni kärkikolmikkoon. Aijai! Summer Lovin'.

Neitikin nauttii kesäpäivistä :-)


Aamulla oli aikaa nauttia kunnolla auringosta lasten ollessa päiväkodissa. Kolmen tunnin sunbathing sai aikaiseksi ainakin pisamaisen nenänpään! Yritin samalla ottaa pieniä päiväunia, mutta siitä ei tullut mitään, kun joka viides sekunti jouduin poimimaan jonkin nilviäisen kipittelemästä päältäni. Menkää takas koloihinne!


Miksi sulla on aina noi samat vaatteet? Eikö ne ole vähän likaiset...
Väläytti Hugo 4v. puhtaassa kauluspaidassaan. Oletkos olevinaan joku nokkela poika? Sitäpaitsi kyllä mä näitä pesen!

Body - Urban Outfitters.

Mitä! Ei!! Näenkö mä reijän?!

Lyödäänkö mistä vetoa että sitten viimeistään viikonloppuna tulee tavaraa niskaan taivaan täydeltä... Mikään ei voi olla liian täydellistä, niinhän? Höpö höpö! Satakoon vaikka kakkavaippoja mun puolesta! Vaikka niitähän satelee pitkin viikkoa muutenkin... Joka tapauksessa monni-ilmettä ei kasvoillani tulla näkemään pe-su välisenä aikana! Viikonlopusta tulee varmasti i-ha-na.

Menenpäs tästä nyt portaiden alle maukumaan huomisiltaan asti. Suklaan himo on valtava. Mauuu!

<3 PajuEi kommentteja:

Lähetä kommentti