2010/05/18

Njuta av Sommaren

Mitä ne helteet siellä Suomessa tekee? Eikö tollanen pelleily nyt ole vähän lapsellista? Jos sovittaisiin sellanen juttu että saatte hankkia niitä rusketusraitojanne vasta sitten kun minä olen siellä. Eihän tollanen peli vetele ollenkaan... Nyt äkkiä ne tuulipuvut niskaan!

Kyllä viikonloppuna sai silti Tukholmassakin kovistella t-paidat päällä. Lauantaina Kungsträdgården oli täynnä kesästä nautiskelevia ihmisiä. Pudonneet kirsikkapuiden kukkien terälehdet koristelivat kuin mattona harmaata asfalttia ja tekivät puistosta vieläkin kauniimman näköisen.


Nätin sään kunniaksi päätin kävellä Gamla Stanin kautta T-Centraliin. Vanhan kaupungin kujat täyttyivät paistettujen vohveleiden tuoksusta ja jäätelökioskien jonot jatkuivat kulman taakse. Aukioilla tanssittiin, soitettiin ja laulettiin ja ravintoloiden markiisien alla nautiskeltiin hyvästä ruoasta ja juomasta.


Kipitellessäni kujalta toiselle mukulakivikaduilla korkokengät jalassa, tuli äkillinen himo johonkin kylmään ja raikkaaseen. Nähdessäni pitkän jonon ihmisiä odottelemassa herkullisen ja värikkään näköisiä juomiaan, tiesin itsekin haluavani sellaisen. Tuorepuristetuista hedelmistä valmistettu smoothie meinasi viedä tajun kesähelteellä. Omaan sekoitukseeni valitsin vadelmia, banaania, appelsiinimehua ja kylmää jogurttia. Niin hyvää!

Squeezed up!

Iskihän se himo sitten lopulta vähän muihinkin tajua vieviin asioihin...

Pellava shortsit kesäksi Zarasta.

Sekä pussimaiset safari shortsit, Zarasta myöskin.

Ihastelin TopShopin vaaleanpunaista pitsibodya,
mutta lompakko ei suostunut tällä kertaa joustamaan.


UO:sta puolestaan tarttui mukaan tämä musta asu,
jota ei voinut millään jättää hyllyyn! Rakastuin.


Ett tusen kronor tack så mycket! Ups... Sinne meni. Nyt voin taas rauhassa odotella ensi viikonloppua. Rauhassa? Niin varmaan... ENÄÄ KOLME YÖTÄ!! Tärisen innostuksesta. Kaiken lisäksi sain ilokseni kuulla saavani pari vapaapäivää vielä viikonlopun jälkeenkin! Perhe on lähdössä lauantaina lomailemaan muutamaksi päiväksi Islantiin, mikä toisin sanoen merkitsee hetken hiljaisuutta tässä talossa. Sounds just perfect!

<3 Paju

6 kommenttia:

 1. Se on kai oikeesti aukioilla eikä aukoilla ;)

  VastaaPoista
 2. Aukoilla aukoilla :--D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia, Paju! Ja miten söpö tyttö!/serkku

  VastaaPoista
 4. Eiks oo söpö! Mä vähän salaa kuvasin vierestä kun se hyppeli siinä :-) Kiitos serkku kulta! <3

  VastaaPoista
 5. Jaksoin kuitenkin vielä avata koneen iltamyöhällä:
  Onpas tosi hyviä nuo sinun kuvat "kirsikkapuiden maasta", vaikkei Japanissa ollakaan, vaan ihan naapurimaassa. Aivan erilainen atmosfääri kuin täällä sarvik.. eikun Suomessa. Ja kivasti kulkee myös tekstisi, öitä ! terv: mamma

  VastaaPoista