2010/06/03

Graduation

Hui! Kaksi viikkoa on vilissyt silmissä hurjaa vauhtia. Tekemistä on riittänyt ja riittää yhä edelleen! Viikonloppuihin on mahtunut niin iloa ja naurua, kuin surua ja itkuakin. Päälimmäisin tunne olotila on kuitenkin onnellisuus päivä toisensa jälkeen.


Toukokuun toisiksi viimeinen viikonloppu oli ehdottomasti elämäni yksi ihanimmista. Näin tiivistettynä seikkailin citypyörän selässä ympäri kesäisen helteistä Tukholmaa maailman parhaimmassa seurassa. Sen vain sanon että minusta ei juurikaan tainnut olla sightseeing tourin oppaaksi... Yli puolen vuoden täällä asumisen jälkeenkin taidan suosiolla jättää suunnistuksen aivan kelle muulle tahansa. Olen uskomaton blondi.

Viikonlopputuliaisia Urbanista!

Viime viikonloppuna lähdin kerrankin tyttöjen mukaan perjantai-illanviettoon! Suuntasimme kohti Södermalmin Slussenia katsomaan Uffien keikkaa. Vaikka popitin eturivissä litistyneenä ja läpimärkänä, niin fiilis oli silti mahtava. En ole ollut ehkä neidin ahkerin fani, mutta täytyy myöntää että yllätyin positiivisesti!

Kesätossut - Urban Outfitters.

Viime päivät ovat kuluneet muuttosiivouksen parissa ja laukkuja täyteen sulloessa. Noin kahden viikon päästä vaihtuu Facebook profiilissani current cityksi Helsinki, Finland! Jotenkin käsittämätöntä että kohta normaali arkeni muuttuu aivan toisenlaiseksi. Ikävää tuskin ehdin käsittelemään pääni sisällä ennen lähtöä, vaan se tulee sitten kuin on tullakseen.


Huomenna on kuitenkin luvassa vielä yksi ihana viikonloppu Helsingissä tukholmalaisena. Lauantaina rakas Mamsseni voi ylpeänä nostaa valkoisen lakin päähänsä ja katsoa hyvällä laudatur-omallatunnollaan kohti tulevaa (Lontoo on edelleen tosi mälsä vaihtoehto...) ja huokaista helpotuksesta. Yksi tärkeä elämänvaihe saavutettuna, hyvä kulta! Nostakaamme malja korkeal... Niin tai en muuten välttämättä nostakkaan, sillä lähden suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä hakemaan luultavasti antibiootteja juhlan kunniaksi... Se on sitten vähän paskempi juttu.

Juhlan kunniaksi päälle uusi kukkamekko!

Sekä nahkaiset korkkiwedget Biancosta! Pilkkusukkikset - TopShop.

Aamulla vielä viimeiset pakkailut ja sitten vauhdilla kohti Arlandan lentokenttää. Kohta nähdään rakkaat bubuset! Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite!

T: Paju uudella 1300kr (!!?!!) tukallaan...

3 kommenttia:

 1. IIIIIIHANA 1300-TUKKA!!!!! SÄÄÄ OOT IHAN MIELETÖN SIINÄ, WOW!

  USKOMATON BLONDI.
  USKOMATON SHOPPAILIJA!

  VastaaPoista
 2. Tänne asti jaksoin selailla tätä blogia ja tää on ihan loisto! :) Oon nauranu kaksin kerroin näitä kuvia ja kuvatekstejä, kiitos siitä :_D

  Käy ihmeessä säkin katsomassa mun blogi www.henna-maria.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Henna, kiitos paljon! :-D

  VastaaPoista