2010/08/09

klo 04:00

Heräsin juuri äskettäin jo hyvin tavaksi tulleilta päiväuniltani. Näin unta että stressasin blogin kirjoittamisesta ja päätin lopulta poistaa koko paskan. Sitten vaivuin syvään nelinkertaiseen limboon.

Kirjoitan tätäkin tekstiä hieman vastahakoisesti, mutta koska herättyäni hirveän päiväuneni jälkeen omaatuntoani alkoi kolkuttamaan blogini suhteen, oli pakko nousta ja tulla pyytelemään anteeksi. Jos totta puhutaan, olen miettinyt uuden tekstin aloitusta lähes joka päivä viimeisten kahden viikon aikana, mutta mitään järkevää ei ole paperille syntynyt. Kirjoittamisen haluttomuudesta ei siis ole ollut kysymys, vaan sen loogisen kokoamisen puutteesta, joka ei ole ollut mahdollista tässä sekavassa mielentilassa, joka johtuu ainoastaan silkasta väsymyksestä. Koittakaa jotenkin pysyä mun kärryillä, mä nimittäin tipuin jo.

Miksi aika ja raha käyttäytyvät niin ristiriitaisesti toisiaan kohtaan? Jos on aikaa, ei voi tehdä mitään, koska ei ole rahaa. Ja kun on rahaa, et ehdi käyttämään sitä, sillä vietät aikasi töissä sitä ansaiten. Tätä kysymystä olen miettinyt koko kesän. Hetkinen... Tungettuani juuri toteemin perseeseen, heräsin todellisuuteen ja tajusin että kyseinen kesä on jo kohta ohi. Mutta onhan täällä ollutkin ihan liian kuuma, että voisi sitä lunta jo mielellään tullakin... Eniten vituttaa kaikki-kirjaan te saatanan Facebook-valittajat!

Kaikilla blogin kirjoittajilla on oikeus välillä hieman negatiivisempiinkin postauksiin. Älkää syyttäkö tästä kuitenkaan minua, vaan uutta työpaikkaani, jonne joudun heräämään joka aamu neljältä. Kuulitte oikein. Pitääkö korostaa? Siis klo. 04:00. Tämä kyseinen fakta ansaitsee täysin oman valituspostauksensa, joten en aio sekoittaa ihanaa Splitin reissua tähän ollenkaan, vaan tarinoin kaikki loput kahdeksan päivää sitten joskus tulevaisuudessa kun en ole enää sekaisin. Tässä joutuu muutenkin painua kohta punkan puolelle, vaikka arvaten siitä ei tule taas yhtään mitään näiden parin sikeästi nukutun tunnin jälkeen. Huh... Viikonloppua ja Flow-festivaleja odotellessa. Silloin kello neljän herätykset vaihtuvat kello neljännukkumaanmenoaikoihin.

Loppukevennykseksi vielä muutama viikko sitten napsaistu kuva Hietaniemen uimarannalta.
Suuri kiitos Timolle ja Roosalle!

Kuvat Timo Soasepp.

7 kommenttia:

 1. eipä näy kuvat ollenkaan :(

  VastaaPoista
 2. Kiva ku postaat<3

  Olen huomannut saman raha-ja aika-akselilla tapahtuvan ristiriidan. Se on järjetöntä. No onneks mä löydän aina kuitenki jostain aikaa tuhlata mun rahat:)

  Paju, klo 04?? Joka aamu? Hyvästi elämä..?

  Ja saisko lisää nyt siitä Splitin matkasta, lopetan kohta tän kelvottoman blogin lukemisen ellei luvattuja jatkopostauksia pian tuu (hähä, ei oikeesti)


  ps. Miten niin monella ihmisellä voi olla joku krooninen mielenhäiriö että pitää ilmaista itseään facebookissa valittaen säästä tai itsestäänselvyyksistä.

  VastaaPoista
 3. Ainiin, en nää kuvia:(

  VastaaPoista
 4. Näkyisköhän kuvat nyt pienen säädön jälkeen!
  Aura, uskallakin lopettaa...

  VastaaPoista
 5. vitsi mitä kuvii !!

  VastaaPoista
 6. Noi kuvat on niin hienoja! Varsinkin kolmas alhaalta, oot niin kaunis huh!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Emma ja Lumiiii! :--)

  VastaaPoista