2010/11/26

anteexAnonyymi sanoi...Hahaha tää postaus ois ollu ilman tota sun edittii aika paska! Hahaha, niinkö? Eikö kukaan tosissaan lämmennyt kuville jaloista ja koirasta? Outoo. Tässäpä teille sitten noloja itselaukaisukuvia, olkaapa hyvät! Harmi vaan etten bloggaajana omista sellaista niin sanottua hovikuvaajaa, joka kulkee paikasta toiseen kanssasi kuvaten päivänasujasi tunnin välein. 

Olen siksi tullut nyt siihen tulokseen, että aijon heivata tämän lähes neljä vuotta vanhan Nikonin D70 järkkärini (alan jo hyväksyä sen tosiasian ettei minusta ole aukkojen ja suljinaikojen asiantuntijaksi) jollekin sitä kaipaavalle ja hankkia tilalle itselleni järkevämmän vaihtoehdon - digitaalikameran. En ajatellut kuitenkaan luopua terävästä kuvalaadusta, vaan panostaa hieman parempaan. Osa Splitin kuvista on otettu siskoni Canon Powershot G10 digitaalikameralla ja olen ollut siihen melko tyytyväinen. Siksi pidän luonnollisena vaihtoehtona seurata siskoni jalanjälkiä ja siirtyä kaksi mallia uudempaan vaihtoehtoon - Canon Powershot G12:sta. Pidän kameran ulkomuodosta ja erityisesti sen koosta. Hyvin usein olen jättänyt järjestelmäkamerani kotiin vain sillä perusteella, ettei sitä jaksa raahata minnekään kokonsa ja painavuutensa vuoksi. Olen myös mahdollisesti saattanut perustella tämän sillä, ettei siidereitä ja kameraa voi kantaa enää samassa laukussa... Hups.


Onko teillä kokemusta Canon Powershot G12:sta? 
Plussaa ja miinusta kehiin!

 

4 kommenttia:

 1. heiii mistä sun paitas on? :) ja olet kaunis

  VastaaPoista
 2. paita on ostettu zarasta joskus pari kesää sitten :-) kuvasta ei kunnolla näy mutta siinä on siis isot silmäripset jotka oli mustia paljetteja täynnä... ikävä kyllä en ole jaksanut pestä sitä käsin ja konepesussa kaikki paljetit on melkeen lähteny irti :-D kiitos<3

  VastaaPoista
 3. Itse ostin pari viikkoa sitten Canon Powershot G11an, kyselin vähän Rajalassa mitä eroo sillä ja uudemmalla G12lla on. Mulle ne sanoi että suurin ero on se että G12lla on HD-videokuvaus mutta ei sit sen enempää. Ite oon ollut todellatodella tyytyväinen tohon G11aan, maksoi 419e Rajalassa (alessa oli!)=)!

  ps.todella kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 4. anonyymi, kiitos paljon kommentistasi! pakko kyllä hankkia se kamera :-) siihen vielä erillinen salama niin avot!

  VastaaPoista