2010/11/23

freezie

Hölmö koira nököttää pallonsa kanssa taustalla ja odottaa että joku tulisi leikkimään. 
Voin kertoa että se joku en ole ainakaan minä. Taidan joutua operaatioon nimeltä amputaatio.

Ihka ensimmäinen bannerini on valmis. Osasin jopa kirjoittaa photoshopilla blogini nimen valmiiseen kuvaan, huh. Ylitin itseni. Bloggerin ansiosta sommittelu kuitenkin kusee nyt pahemman kerran, eikä minun anneta korjata tätä vääryyttä. En jaksa välittää, älkää siis tekään.

Edit: Muutin vielä bannerin tekstin paikkaa. Nyt ehkä hieman selkeämpi kokonaisuus!

7 kommenttia:

 1. Mielestäni ulkoasussa ei ole mitään vikaa, bannerikin on tosi ihana! Kuva on jotenkin mukavan tilava ja rauhoittava. Sopii mielestäni hyvin blogiisi :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. banneri on tooosiiii kiva ::)))))

  VastaaPoista
 3. kiitos paljon! jouduin kuitenkin tekemään pientä hienosäätöä :-D olen tähän versioon tyytyväisempi.

  VastaaPoista
 4. Moi! Sulla on aivan huippu kiva blogi - jonka luin tänään kokonaan läpi! :D Oli vaan niin kiinnostavia juttuja ja mielettömän hienoja kuvia, etten voinut jättää lukemista kesken! Haluaisin kysyä sulta, että mitä kautta pääsit aupairiksi? Ja suosittelisitko Splittiä etelänmatkaa suunnittelevalle? Kiitos tosiaankin huipusta blogista, ja ihanaa omena-kanelin tuoksuista joulun odotusta! :) ps. Löysin sun blogin Lauran "motherfuckin' fashion" blogin kautta, sun blogi kuuluu nyt munkin top 12!! :)

  VastaaPoista
 5. anonyymi, vau!! kiitos ihanan piristävästä kommentista :-) hain au pairiksi ihan mol.fi kautta, mutta nykyään sivusto on lopettanut sellaiset työilmoitukset, mutta jos olet sellaisesta kiinnostunut niin eiköhän au pair sivustoja löydy useita ihan vain googlettamalla! niin ja unohdin tosiaan vielä hehkuttaa ja suositella splitiä erikseen viimeisessä postauksessa, mutta vastauksena sinulle KYLLÄ! se oli ihanan suloinen paikka, kroatia yllätti positiivisesti (hieman samankaltainen kuin kreikka, mutta silti hyvin erilainen):-) suosittelen menemään kesä-elokuussa, silloin kaikista lämpimintä!

  VastaaPoista
 6. pajun blogi on paras <3 puspus kulta!

  VastaaPoista