2010/12/01

beat

before...

 ...after.

Ensinnäkin, yrittäkää olla häiriintymättä liikaa ensimmäisen kuvan ankka-ilmeestäni ja keskittyä suurin piirtein oleennaiseen - hiuksiini. Voilà! Sain vihdoin ja viimein itseltäni aikaiseksi tarttua puhelimeen (niin todelliselta aikaansaannokselta kuin se kuulostaakin...) ja pirauttaa Helsingin Pääskylänkadulla sijaitsevaan Beatiin. Niin kuin aina ennenkin, Tytti vastasi avunhuutoihini tälläkin kertaa. 

Saavuin paikan päälle tänään suurinpiirtein valmis visio mielessäni, mutta kuten lähes aina, kyseinen visio ehti muuttua jo melkein ennen kuin istahdin neidin tuoliin käsiteltäväksi. Olihan siinä tietysti yhdessä pohdiskeltavaa, kun meikäläisen edellisestä käynnistä oli aikaa häpeälliset neljätoista kuukautta, ennen kuin koko Beatista oli vielä mitään tietoakaan. No mutta kävinhän minä sentään puoli vuotta sitten vielä Tukholmassa asustellessani laittamassa muutamat raidat päähäni 1300 kruunulla! Niin... Ehkä oli jo aikakin.

Hiukseni ovat siitä kummalliset että ne näyttävät valosta riippuen välillä hyvin tummilta ja välillä taas erittäin vaaleilta. Halusinkin korjata tämän pulman joko-tai ratkaisulla. Olin jo kallistumassa tuhkan vaaleaan, hyvin kylmään väriin, mutta asiantuntijan mielestä asia ei ollutkaan niin kovin yksinkertainen. Katsokaas kun nääs minulla sattuu tuo punapigmentti vaikuttamaan aika lailla (kuten ylemmästä kuvasta huomaatte) vaikka olen viimeisten vuosien aikana lisännyt lähinnä vain vaaleita raitoja hiuksiini. Siitä syystä puhdasta blondia minusta ei välttämättä koskaan tule, sillä en mielelläni heräisi jonain aamuna pissan keltainen värikypärä päässäni. Vaikka suunnitelmiin tulikin pienoinen muutos, täytyy sanoa että olen lopputulokseen silti erittäin tyytyväinen!


6 kommenttia:

 1. Näyttää ainakin kuvassa tuhkan vaaleilta, tosi kivat! Ei noissa entisissä sinäänsä mitään vikaa ollut, mutta nyt kun vertaa niitä uusiin hiuksiin niin on noi paljon hienommat :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! :)
  Itse olisin myös kovasti kampaajan käsittelyn tarpeessa. Ihan hävettää tämä pehko.

  VastaaPoista
 3. Cooool blogi :) , ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 4. WOW! Onpas hienot hiukset! Ihanat! Tosi osuva väri, ja näyttää niin tuuheilta muutenkin. Oon ihan äimän käkenä ku näyttää niin paljon pidemmältäkin vielä!

  Minkä ikänen muuten olet? :-)

  VastaaPoista
 5. voi kiitos! omistan aika paksun pehkon :-) olen tässä vielä pari kuukautta 21v, tammikuun lopussa sitten vuosi lisää!

  VastaaPoista