2010/12/05

cheers


Löytyyköhän tältä Tellukselta toista yhtä huonoa pyykinpesijää kuin allekirjoittanut. Meinaan kyseinen jumpsuit on lojunut pyykkikorissa heinäkuisen reissumme jälkeen vain sillä perusteella ettei se ole konepestävä. Ja paskanmarjat, sinne sisään vaan! Olen lähdössä viettämään ihanien naisten - joita en ole muuten nähnyt hävettävän pitkään aikaan - kanssa iltaa teille tuntemattomille. Tänään vedetään bönthöö!

kisskiss

4 kommenttia:

 1. olet todella kaunis ja uudet hiukset sopii sulle tosi hyvin! :) voisit tehdä joskus jonkun meikkipostauksen, pidän tavastasi meikata.

  VastaaPoista
 2. voi kiitos :-) me just itseasiassa naureskeltiin eilen tyttöjen kanssa glögi-etkoilla että voisin ehkäpä tehdäkin sellaisen kun käsittelin muidenkin naisten nassuja siinä samalla!

  VastaaPoista
 3. Vautsi tosi ihana asu! Oon ihan tykästynnyt sun tyyliin, se on muodikas mutta kuitenkin sun näkönen :) miten ite kuvailisit tyyliäsi? olis kiva myös joskus nähä joku sun lempivaatteet postaus :)

  VastaaPoista
 4. kiitos paljon! en osaa oikein kuvata tyyliäni kunnolla muutamalla sanalla, mutta parin-kolmen viime vuoden kuluessa tyylini on ainakin naisellistunut huomattavasti :-) joo olis tosi kiva kertoa asiasta hieman laajemmin kuvien kera! hankala vaan ite ottaa tolla mun järkkärillä kuvia, blaa.

  VastaaPoista