2010/12/29

foxie


Jaså. Meiksin kamera rupee vetelemään viimeisiään. Ehdin kuvaamaan joululahjoistani ainoastaan ylläolevan, jonka jälkeen salamani rupesi kiukuttelemaan oikein kunnolla. Mutta ho ho! Pikkusiskoni oli osannut laittaa jostain kumman syystä kyselemättä korvansa taakse erään pitkään himoitun lahjatoiveen. Vihdoinkin voin leikkiä kettutyttöä ihka omalla Fjällräven Kånken repullani. Jotta en ihan vaikuttaisi turkistarhaa vastustavalta hippianarkistilta punainen spray-maali kädessä ja saisi kaupungilla kävellessäni minkkipuhveihin pukeutuneilta mummoilta pahaa öögaa, kiinnitin reppuun iskoksen suosituksesta tyttömäisen kukan mukaan.

5 kommenttia:

 1. hei. kaunis kuva susta, vouvou!

  VastaaPoista
 2. Äääw miten nätti olet!

  VastaaPoista
 3. ja sua vai haittaa jos turkismummot kattoo pahalla?:D tuskin tommonen beibiliini miltään anarkistilta yhden repun kanssa näyttäs :D noita fjelreeeveneitä nimittäin on nykyään aika monilla muillakin kuin kettutytöillä...

  VastaaPoista
 4. omg 22v. beibiliini... kirjoitustyylini on hyvin usein sekoitus huumoria, sarkasmia ja "tosi hauskoja vitsejä" kuten viittaukseni noihin turkismummohin :-D älkää ottako mua kirjaimellisesti jatkossakaan ihan tosissaan ja joo, tiedetään että noita kettureppuja on joka toisella nykyään, mutta jag gillar.

  VastaaPoista