2010/12/20

paketointia


Vau. Siinä se nyt on. Ensimmäinen joululahja valmiiksi paketoituna. Olen juossut tänään kaupungilla jalkani niin kipeiksi, ettei bussikuski jaksanut millään odottaa kyytiin kiiruhtavaa ja vaikeroivaa matkustajaa painavine kasseineen. Siinähän sitten kansainvälisen käsimerkin jälkeen odottelin jälleen mukavat puolituntia, jonka aikana ehdin jo hautautua lumikinoksen alle. Huomenna luultavasti samanlainen rundi edessä, sillä pukinkontti jäi edelleen hieman vajaaksi.

Viime jouluna venytin (aika runsaallakin kädellä) penniä kaikenmaailman askartelupaskartelutilpehööreihin pienestä au pairin kuukausipalkastani vain ja ainoastaan sen vuoksi, että pakettini olisivat ilo silmälle - myös päältäpäin katsottuna. Hupsistakeikkaa ja kassa veloitti kukkaroltani helposti viitisensataa kruunua, jonka vuoksi oli huhuiltava avunhuutoja puhelimitse kotiin päin. On muutenkin sääli heittää joka vuosi hirveitä määriä kauniita joulukortteja ja lahjapaperia roskikseen, joiden eteen on pistetty euroja vähintäänkin yhden lahjan verran. Siksi tänä vuonna päätin tehdä toisin ja käyttää paketointiin materiaalina jotain minkä bongasin tänään Stockalta ilmaiseksi. Tuiki tavallinen mainoslehtinen toimii mielestäni loistavasti yhdistettynä (edellisenä vuonna ostettuun) punavalkoruudulliseen-lahjanaruun. Pisteenä i:n päälle pujotin mukaan kaksi timanttia, jotka ovat peräisin kyntteliköstäni. Aion pölliä ne kyllä takaisin sopivan tilanteen tullen.

3 kommenttia:

  1. loistava idea ja kaunis paketti!

    VastaaPoista
  2. Onpas nätti paketti! :) Itse askartelin tänä vuonna paketit ja niihin koristeet vanhoista paperikasseista. Ihan hauskoja tuli!

    VastaaPoista
  3. kiitos molemmille<3 kaikkea kierrätettävää ja ilmaista materiaalia kannattaa käyttää hyväkseen jos suinkin mahdollista! yritin etsiskellä pakkausmateriaaliksi myös marimekon ilmaislehteä, jossa oli sivun kokoisia kivoja kuvia, mutta ilmeisesti muutkin olivat tajunneet idean, sillä kaikki oli hyllyistä loppu :-D

    VastaaPoista