2010/12/12

rakas joulupukki...

from here.

Hahaha naurattaa vaikkei kyllä oikeasti naurata. Niin että jos on vaikeuksia keksiä meikäläiselle joululahjaa, niin tässäpä aivan mainio sellainen. Pistäkeehän samantien tulemaan vaikkapa parikin pakkausta kaiken varalle.

7 kommenttia:

 1. Oletko juuri eronnut? oliko pitkä suhde kyseessä? :( Tsempparia kauheasti! blogisi on aivan ihana ja vaikutat todella fiksulta ja mielenkiintoiselta tytöltä :)

  VastaaPoista
 2. Break Up kit on hauska ajatus, mutta ei niin kovin viihdyttävä jos ero on ajankohtainen :( Vaikka toisaalta, musta huumori on hyvä lääke joskus! Voimia sinulle!
  Ps. I'm a fan of your blog! <3

  Xo Mervi
  http://myfriendjules.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. anonyymi, näin pääsi valitettavasti käymään, kiitos kovasti sinulle! :-)

  my best friend jules, en mä varmasti muille eronneille uskaltaisikaan hankkia :-D itseäni koitan vain jotenkin piristää! voi kiitos<3

  VastaaPoista
 4. hei paju mä spottasin sut tänää keskustassa citykäytävällä. Kävelit vastaan, mutta olit niin tuiman näköinen ja kävelit nopsaa että en uskaltanut tulla pysäyttämään sua. Ois varmaa menny mullaki iha luu kurkkuun.. "moi mä oon siljapulla luen sun blogia heheh, oot ihana eiku siis vaan tota joo.. "
  Ihania joululahjoja voi muute käydä ostelemassa Lush:sta siitä citykäytävältä.. Itselleni (siskolleni lahjaksi siis) lähti mukaan kylpyammeessa pyörivä ja paukkuva, veden värjäävä vaahtoava kylpypallo... Jouluaattona pääsee kokeilemaan.. jänskättää :)

  VastaaPoista
 5. hei hahaha! mä arvasin että ensimmäinen lukija joka bongaa mut mainitsee mun tuimasta ja vihasesta ilmeestä :--D et ole oikeasti ensimmäinen joka on niin sanonut, nimittäin mä kuulemma näytän vähän ilkeältä kun yksinäni kiiruhdan sinne sun tänne (eikä välttämättä tämänhetkinen elämäntilanne ja fiilis auta yhtään nostamaan suupieliä ylöspäin...) plus mä en nää mitään ilman silmälaseja ja siristelen nähdäkseni eteenpäin (no en nyt ihan mutta melkein) niin se takaa oikein kiltin näköisen tytön varmasti :--D mutta mä en ole ilkeä, lupaan! tulkaa vaan moikkaamaan, se olis super kivaa :-)

  VastaaPoista
 6. ja hei joo se lush!! mmm... se on niin syötävän söpö kauppa että oon aina himoinnut kaikkea sieltä vaikkei ookaan koskaan tullu ostettua :-)

  VastaaPoista