2011/01/31

three tickets

<3: äiti

 <3: tytöt

 <3: iha ite

Olenko ansainnut moista hemmottelua? Tiedä sitä. Kuitenkin näin viime viikonloppuisen vanhenemiseni kunniaksi olen tätä nykyään kolmea tulevaa kokemusta rikkaampi. Tarvitseeko vielä erikseen mainita kuinka innoissani olen näistä kaikista? Tuskinpa. Tuhannet kiitokset eivät riitä sitten millään - kiitos silti tuhannesti! Myös itselleni, lipusta nro kolme.

7 kommenttia:

 1. Ohoh, oikein mieluisia lippuja varmasti kaikki. ;)
  Kääks, Lissie on ihana! Oon miettinyt, missähän sen voisi nähdä. Tosin mieluiten vähän lähempänä Suomea. :D Tai voisikohan se koskaan eksyä jopa tänne?

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Kumpa itselläkin olis jotain konkreettisia juttuja mitä odottaa :) Niinno, voinhan mä odottaa kevättä, seki on hienoa!

  VastaaPoista
 3. iina-maria, asutko kaukana helsingistä? ton naisen takia voi aina vähän matkustaa ;-)

  irene, kevään odottaminen vasta ihanaa onkin! se on kyllä totta että jaksaa painaa talven hyvillä mielin loppuun asti kun on matkan varrella tälläisiä kivoja etappeja taitettavana :-)

  VastaaPoista
 4. Vielä onnea, Paju! Oli ihana ilta. Sitte NYCin jälkeen me lähetään vallottamaan Tukholma ja tuhlaamaan kaikki rahamme niihin kauppoihin<3

  VastaaPoista
 5. Hei, minnepäin olet Finnairilla matkustamassa? Minne ikinä oletkin, muista ottaa paljon kuvia ja tehdä taas matkapostaus :D Palailen vieläkin niihin Splitin postauksiin kun oikein matkakuume iskee, ne oli aivan loistavia!

  VastaaPoista
 6. aura tod!!<3

  mira, nykkiin matkustan! lupaan olla kamera koko ajan kädessä ja tehdä matkapostauKSIA :-D

  VastaaPoista
 7. VOI TÄTÄ VITUTUKSEN MÄÄRÄÄ KU EN OO VIEL 18 (kolmen kk kuluttuu!!)
  KU
  VITTU
  LISSIE
  TULEE SUOMEEN
  D:
  miksi jumala miksi!!
  saat luvan sit kertoo et mimmone keikka oli... ;'D

  VastaaPoista