2011/03/09

yeah you better watch out carrie bradshaw


... 'cause this girl is gonna marry your Mr Big. Ei täs midixii. Sunnuntaina jetin siivillä kuohuu jo auringon kulta, kun se irtoaa otteesta maan. Pistinpäs ihan lauluksi aka läskiksi. Huh, sarjassamme fiksuinta minua. Vielä muutama hassu tunti taitettavana ja kirpeä puolukka ottaa tilalleen ison omenan. Mistä näitä viisauksia sikiää? Taidan avata suuni seuraavan kerran kun siihen löytyy aihetta. Ps. Ei tuu ikävä.

14 kommenttia:

 1. wooooo hyvää reissuu, kelpais! ps. ota mielummin aidan ku mr. big :))))

  VastaaPoista
 2. aa oon niin kateellinen! upeeta matkaa =))

  VastaaPoista
 3. miten lyyristä! sun kirjoituksia on tosi ilo lukea, sillä vaikka ne onkin välillä vähän sekopäisiä, niissä on useimmiten jotain sisältöä. ja kauniita kuvia. and a strict NO-NO to "tällane tarttu ginan alerekist mukaan, kustansi 5€! mitä tykkäätte pupuset? <333" -tyyliille, koska sellasia blogeja on jo kymmentä vaille miljardi ja ne ei kiinnosta KETÄÄN imho. kthxbai. hyvää kevättä <3

  VastaaPoista
 4. Sun blogi on ihana <3 Rakastan sun vaatteit!!! Voisitko kertoo enemmän mistä sun vaatteet on! Yks parhaist muotiblogeist mun mielest ja ihanii uusii biisei tääl! =) Sun kirjotustyyli on myös ihana =)oot jotenkin nokkela (oisimpa mäkin niin voisin perustaa oman blogin) xD Mitä mielt oot Mischa Bartonin tyylist? Sus on tyylillisesti ehkä jotain samaa ku siinä, jossei se ois tietty kauheen pitkä ja laiha. Seuraatsä kenenkään julkkisten pukeutumista? Kuka sun mielest pukeutuu parhaiten? Kiitti jos jaksat vastaa =)

  VastaaPoista
 5. anonyymi2!<3 ihana, kiitos :-) olen juuri tuota kaikkea lainattua vastaan, vaikka sellaistakin on aikoinaan täälläkin blogissa esiintynyt... vähitellen se oma tyyli on kuitenkin tullut vahvasti esille, vaikka siellä se on aina ollutkin :-) muiden miellyttämisen sijaan kirjottelen just niin sekopäisiä juttuja kun mieleen vaan pälkähtää, on tietenkin vaan ilo jos niistä tykätään! pitääkin avautua tästä aiheesta tulevaisuudessa enemmän :-D

  anonyymi3... ööh :-D en seuraa julkkiksia, enkä luokittelisi blogiani laisinkaan muotiblogien joukkoon, vaikka rakastankin pukeutumista ja erilaisia tyylejä! vaikutteita otan ihan laajalti ympäriltäni, esim. ihmisten katseleminen kaupungilla on lempipuuhaa! suoranainen töllääminen ja matkiminen ei ole taas the thing... asujeni alkuperästä saa toki kysellä, mutta harvoin kiinnostaa kirjoittaa mistä mikäkin on ja paljonko ne on maksanut.

  VastaaPoista
 6. Olis kiva tietää enemmän millasia biisejä kuuntelet täl hetkel! Biisipostaus?Yllättävän usein biisimaku on nimittäin osunu just nappiin ja sulta saattais saada lisääkin ideoita ipodin täyttöön. Kivaa tekstiä ja söpöjä kuvia:)

  VastaaPoista
 7. kattelen tässä just neloselta houkutus-leffaa, ja mietin että keneltä toi yks nainen tässä näyttää (näyttelijä melissa george) ja tajusin just et sulta! kaunis :)

  VastaaPoista
 8. hei ihana toi punainen jakku, saako udella mistä se on?

  VastaaPoista
 9. ano4, kyllä mä hyviä biisejä lisäilen aina postauksen jatkoksi, mutta saa nähdä jaksanko niistä enemmän ruveta selittelemään :-D

  ano5, hei mäkin katoin sen! ja vitsi kiitos kohteliaisuudesta, melissa on huippu kaunis :-)

  eddie13, zarasta ostettu!

  VastaaPoista
 10. susta tulee mieleen PMMP:N Paula Vesala! Yhdennäköisyyttä löytyy kovastiiiiii! :):)

  VastaaPoista
 11. mistä toi pitsipaita on? :))
  Mahtava toi punane bleiseri!

  http://thingsofmylife-laura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Löysin sun blogin eilen, kun selailin Motherfuckin fashionia. Luin/selasin blogis samalta istumalta läpi, huhhuh:D
  Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä ja kuvateksteistä, ja sun elämä vaikuttaa ihanalta! Kuvat on kanssa tosi upeita, olet nätti:)

  VastaaPoista
 13. Laita kuvia sun kämpästä nyt kun se on sisustettu :)

  VastaaPoista
 14. ano6, ai paula vesala! enpä olisi heti yhdistänyt :-)

  laura, se on ostettu viime vuonna tukholman UO:sta, mutta samankaltaisia löytyy nykyään kaikkialta!

  ano7, voi kiitos! oletpas ystävällinen<3

  ano8, joo pitää laittaa! yritän saada vielä seinälle muutamat taulut ja naulakot kiinnitettyä :-)

  VastaaPoista