2011/04/15

hyvää huomenta helsinki


Kokonainen viikonloppu vapaa. Tämä on totisesti harvinaista herkkua. Kello herättää aurinkoiseen aamuun tasan kahdeksalta. Kyllä, se soi aina vapaapäivisinkin. Eri asia sitten heräänkö siihen. Basso radio soimaan ja kahvia naamariin. Life is good. Isi soitteli ja kyseli toimiiko se netti nyt ja pystynkö kirjoittelemaan sitä blogia. Ihana iskä. Tosiaan, laajakaista saatiin asennettua viimeinkin. Eilen totesin sen toimivan yhtä moitteettomasti kuin mokkula konsanaan ja meinasin siltä seisomalta repiä pelihousut päältäni. Nyt tämä pirulainen pelittää ainakin hetkellisesti ihan hyvin. Käytän siis oivallisen tilaisuuden hyväkseni ja pistän näppikseni sauhuamaan.

Tässäpä teille nyt sitä kuvapläjäystä kodistani. Edelleen hieman keskeneräistä, mutta oikein hyvin menettelee. Naulakot, peilit ja taulut asentamatta. Hyvältä ystävältäni saama, kauan haavehankinnoissa ollut musta kattokruunukin lepäilee vielä lattialla. Kaikki paikoilleen tietysti ennen d-dayta, eli tupareita. Ameriikasta lähti mukaan muutama väripilkku muuten rauhalliseen ja maanläheiseen värimaailmaani. Osa kammoksuu uutta jacksonin ja marilynin risteytystä. Myönnetään, aika painajaismainen lärvi. Hamuan hienoja kortteja. Yleensä kavereille tarkoitetut joulu-ja synttärikortit päätyvätkin omalle seinälleni. En raaski luopua niistä. Sitten aivan omassa luokassaan painii siskoni luomukset. Niistä aion väkerrellä vielä aivan oman kollaasin, kunhan kokoelmani vain hieman kasvaa. Mitäs muuta? Vessastani löytyy marimekkoa. Suihkuverhoni on muuten samaa sarjaa kuin uudestaan verhoiltu nojatuolini. Hampimukini kuuluu siirtolapuutarha-sarjaan. Lisäkysymyxii?

Ulkona näyttää liian hyvältä. Aurinko armas, sinua on odotettu. Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on lastattu täyteen hyvillä ystävillä, ruoalla ja juomalla, musiikilla, naurulla ja hauskanpidolla. Ajattelin kutsua tänään tytöt kylään ja valmistaa jo bravuuriksi muodostunutta kanafetapasta-salaattia viinin kera. (Jätän luultavasti omatekoiset lihapullat tällä kertaa valmistamatta, sillä en haluaisi aiheuttaa samanlaista palohälytinmekkalaa rapussani, joka päättyi pistein: palohälytin 3m päässä katossa 0 - paju 156cm hakkaamassa mopin varrella huutavaa hälytintä, joka lopulta tipahti lattialle hyvin hiljaisena ja onnettomana piipittämään 1.) Fiilistellään siinä samalla ehkä vähän tulevaa kesää ja elokuussa päräyttävää neljän päivän festariputkea, joka muodostuu flown ja on the beachin yhdistelmästä. Splendid. Lauantaina sitten luvassa krapulaisen käheää ääntä bänditreenien merkeissä. Katsotaan laulanko adelea ainoastaan vessanpöntölle.

 have a great weekend!

11 kommenttia:

 1. Näyttää ihan mielettömän hyvältä! Kämppäs on suunnilleen just sellanen, miltä munkin tulevan opiskelijaluukun pitäisi näyttää :)

  VastaaPoista
 2. voi, minä muutan teille(sinulle)! olen pieni ja huomaamaton... :)

  ei vaan oikeasti tosi kiva kämppä!

  VastaaPoista
 3. kiitossii tyttöset :-)

  VastaaPoista
 4. Oikein kivan näköinen kämppä. Hauskoja yksityiskohtia varsinkin. :> Ja oon fanittanut tota sun nojatuolia siitä asti, kun esittelit sen ensimmäisen kerran täällä blogissa. Se on mageee!

  VastaaPoista
 5. kiva että fanitat ;-)

  VastaaPoista
 6. mistä mahtaa olla tuo raidallinen superkiva matto ? =)

  VastaaPoista
 7. Ihana koti!:)
  t.uusi lukija

  VastaaPoista
 8. kiitos ja tervetuloa ;-)

  VastaaPoista
 9. MISTÄ TOI MAIKKI TAULU ON?!

  VastaaPoista