2011/04/18

persuksilleen meni

  

Olisi luultavasti pitänyt avautua vasta vaalituloksen jälkeen. Kiitos ja hyvää yötä.

41 kommenttia:

 1. lol. kuvittelet varmaan timo soini=perus suomalaiset?

  VastaaPoista
 2. lol. kuvittelisinpa?

  VastaaPoista
 3. oon niin samaa mieltä. mikä vaalipettymys

  VastaaPoista
 4. mitäs olet sitten perussuomalaisissa vastaan? :) annatko ihan niiden teesejä, jotka sinua ärsyttää :)

  VastaaPoista
 5. ai mikä mua esimerkiksi timo soinissa vituttaa? no vaikkapa sen arvokonservatismi, oletko itse perehtynyt? vastustaa aborttia, mutta yllätys raiskaus ja insesti on hänelle vaikeita kysymyksiä... vastustaa homo ja lesboparien avioliittoa, eikä seksuaalisuus kuulu hänen mielestään homoseksuaaleille... myös esiaviollinen seksi on ehdoton no no... mitäpä vielä?

  VastaaPoista
 6. niin että jos tollasesta juntista on tulossa meidän seuraava pääministeri, niin voi hyvät hyssykät...

  VastaaPoista
 7. "Perussuomalaisten manifesti osoittaa, että heillä on paljon yhteistä muun Euroopan oikeistopopulististen puolueiden kanssa. He uskovat, että alhaista syntyvyyttä ei ratkaista maahanmuutolla, koska se johtaa ongelmiin ja ulkomaalaiset eivät sopeudu suomalaiseen kulttuuriin. Sen sijaan nuorten naisten pitäisi opiskella vähemmän ja käyttää enemmän aikaa synnyttääkseen puhtaan suomalaisia lapsia. Se on kuin heikko kaiku natsi-ideologiasta."  BBC,

  yeah.

  VastaaPoista
 8. lol. juuri sanoin että taidat luulla että timo soini = perussuomalaiset. Vastaat että "luulisinpa". Sitten kysyn, että mitkä perussuomalaiset teesit eivät ole mieleesi, NIIN KAIKKI LUETTELEMASI ASIAT OVAT ______TIMO SOININ_________ MIELIPITEITÄ. En itsekään voi sietää Timo Soinia, enkä edes äänestänyt perussuomalaisia, ja koko vaalitulos heidän kannaltaan on yllättävä, eikä pelkästään positiivisesti. Mutta, naurettavaa on tämä että teinit itkee ja valittaa, kun niin muutkin tekevät, mutta eivät edes tiedä mistä puhuvat :)

  Timo Soinin mielipide on hänen mielipide. Hän on katolinen, joten ymmärrät varmaan mistä hänen aborttikielteisyytensä johtaa? Jos et, perehdy.

  "Perussuomalaiset mielestä kotouttamispolitiikan lähtökohtana ja perusajatuksena tulisi olla "maassa maan tavalla". Puolueen mukaan perheiden yhdistäminen pitää saada hallintaan, työperättömän ja humanitäärisen maahanmuuton sijaan Suomen tulee suosia maata taloudellisesti hyödyttävää työperäistä maahanmuuttoa. Puolueen vuoden 2011 eduskuntavaaliohjelmassa näkyvät nationalismin rinnalla utilitaristiset arvot: "Mitä tulee ns. mummo-kysymykseen, on mielestämme täysin vastuutonta pyrkiä haalimaan maahamme ikäihmisiä". Lisäksi Suomessa olevat, vakavasta rikoksesta tai toistuvista rikoksista tuomitut maahanmuuttajat on karkotettava Suomesta" (Lähde wikipedia)

  Mitä mieltä olet tuosta?

  VastaaPoista
 9. jos tulet esittämään tänne asiasi lollero asenteella niin saanen vastata myös yhtä typerästi takaisin :-D

  kyllä, perussuomalaisilla myös erittäin tärkeitä ja hyviä mielipiteitä (kuten yleensä joikaisesta puolueesta löytyy itselleen niitä mieleisiä että vähemmän mieleisiä ajatuksia..) mutta ei, en todellakaan äänestäisi perussuomalaisia edes perusajatuksen "maassa maan tavalla" mukaan... ja jos antaisin ääneni perussuomalaisille, se tukisi osaltaan myös kyseistä junttia.

  ja kyllä, olen perehtynyt katolilaisuuteen, kirjoitin uskonnon. miksi mun pitää omia mielipiteitäni näin kovasti yrittää selitellä? mistä tiedät etten avautunut vaikkapa pelkästään soinista tänne? ja se että tulet vertaamaan mua tänne muihin itkeviin teineihin, on aika kohtuutonta. sortzi että mua ottaa päähän tämä yllätyksellinen käänne eduskunnassa. peace out!

  VastaaPoista
 10. tajuatko että suurin osa aborteista tehdään siksi että nuoret ja aikuisetkin paneskelee ympäriinsä ilman suojausta? vain murto-osa tehdään raiskauksen ja insestin vuoksi. raiskaus ja insesti ovat asioita joiden takia abortin voisi 'suoda' lapsen mahdollisen paskan tulevan elämän takia (pahoinpidellyn äidin kasvatus) mutta soinin kanta on että elämä on pyhää ja hän ei siksi pysty abortin kannalla olemaan. ehkä sinä oletkin tässä se ahdasmielinen tapaus? prosenteissa varmaan 99 % aborteista tehdään koska paneskellaan ilman suojausta.

  taitaa nyt vain olla käynyt niin ettet edes tiedä perussuomalaisten ohjelmaa. olet vaan lähtenyt samaan joukkohysteriaan kuin muut. persut = perseestä. mediahan perussuomalaisia mustamaalasi kuukausia ennen vaaleja, tuskin huomasit koska en oleta että kiinnität huomiota asioihin kuten eri lehtien puolueettomuus.

  useissa blogeissahan tätä samaa yhteisön aiheuttamaa persuvastaisuutta näkee. niin geneeristä niin geneeristä.

  VastaaPoista
 11. Hahahaa, lollero tota anonyymiä. En nyt tässä rupea omia mielipiteitäni laukomaan, mutta noin suunnilleen olen blogin kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Vaikka enemmänkin Soinin mielipiteitä vastaan, kuin koko puolueen, sillä tosissaan tuntuu, että useat olettavat; Timo Soini = kaikki persut. Toisaalta taas, useimman tietävät vain Soinin mielipiteen, joka syynä siihen etteivät ole enää kiinnostuneita muidenkaan persujen periaatteista yms. PS. nauroin tolle "prosenteissa varmaan 99 % aborteista tehdään koska paneskellaan ilman suojausta.", ymmärsin kyllä mitä tällä tarkoitettiin, mut eipä abortteja hirveästi tarvitse tehdä, jos suojausta käytetään. Ellei suojaus petä.

  VastaaPoista
 12. ahhahaha selkeästi typerä perussuomalainen anonyymi. just tuollaiset ahdaskatseiset ihmiset päättivät todennäköisestä neljän vuoden ahdingosta. ja se, että suurin osa kansasta vastustaa tiettyä henkilöä tai/ja puoluetta, ei tarkoita sitä, että se olisi joukkohysteriaa. sitä paitsi mielestäni on naurettavampaa kannattaa puoluetta sen perusteella, koska "se ei ainakaan ole osa yhteisön aiheuttamaa persuvastaisuutta", kuin siksi, ettei ole samaisen puolueen kanssa samoilla linjoilla.

  "Raskaudenkeskeytykset tehdään pääasiassa erilaisista sosiaalisista syistä (90,5 % aborteista vuonna 2007). Toiseksi yleisin syy on äidin alle 17 vuoden ikä (5,3 %, 2007). -- Vuonna 2007 noin 62 prosenttia raskaudenkeskeytyksen tehneistä ilmoitti käyttäneensä jonkinlaista ehkäisymenetelmää raskauden alkaessa. Jälkiehkäisyä oli käyttänyt 3,1 prosenttia kaikista keskeytyspotilaista." näin sanoo stakes. Ei niitä abortteja tehdä ihan noin vain, tarvitaan painava syy, jotta se suostutaan tekemään.

  VastaaPoista
 13. omia mielipiteitä saa aina laukoa :-) eri asia ovatko ne sitten asiallisia vai eivät!

  ja kyllä, pahoittelen etten kyennyt sanomaan juuta enkä jaata edelliselle anonyymille... tuo oli juuri niitä asioita joista riidellään ja tullaan riitelemään jatkossakin, sillä kaikilla on yleensä oma vahva mielipide asiasta ja pystyy myös seistä sen takana.

  en ole missään vaiheessa väittänytkään että tuntisin kaikki perussuomalaisten kannattamat asiat, mutta jo pelkästään soinin mielipiteet nostavat niskavillani pystyyn...

  myönnän välillä olevani politiikan suhteen vielä täysi blondi, mutta en kuitenkaan vertaisi itseäni massassa itkeviin teineihin jotka yhtyvät joukossa muiden mielipiteisiin, eivätkä omaa omia mielipiteitä laisinkaan, koska eivät ole jaksaneet yhtään perehtyä itse niihin.

  VastaaPoista
 14. siinä tuli neidiltä asiaa!

  VastaaPoista
 15. tässä vielä tuo aiempi anonyymi joka puhui abortista ja massahysteriasta:

  joku sanoi ettei aborttia tarvitse tehdä jos käytetään suojausta, ja ellei se suojaus petä. mutta (kultapieni) kun sitä suojausta ei käytetä se tässä on ongelma. ja jos suojaus pettää niin oletko kuullut asiasta kuin jälkiehkäisypilleri? jos lapsi on siitä vielä tullakseen niin kyseessä on sitten sellainen terminaattorilapsi että sen olikin sitten tarkoitus tullakkin sieltä. nykyajan moraalisesti melko löyhässä yhteiskunnassa on useimmille ihan normaalia hyväksyä abortti vain koska ei jakseta katsoa lapsen perään, niinkuin monessa tapauksessa on. murto-osa niinkuin sanoin menee kategoriaan raiskaus/insesti jotka ovat tragedioita, ja ihan lapsen kannaltakin voi abortti olla suotua, äidin vihamielisen suhtautumisen vuoksi. aborttia suojauksen puuttumisen/pettämisen vuoksi ei pysty selittään kuitenkaan millään. tosiasia on että jos panee niin sitten pitää olla valmis vanhemmaksi, riski on aina. samat säännöt pätee alle 17-vuotiailla, joiden raskaudet ovat vain tulosta vapaamielisemmästä ja monikulttuurisemmasta suomesta jota ihaillaan niin paljon.

  sara: kuka sanoi että kannatan persuja? sanoin vain että tämän blogin omistaja näyttää lähteneen tähän massahysteriaan kuten niin moni muu. ja mistä ahdingosta oikein puhut? siitäkö että nyt on mahdollisuus estää eri pakettien tukipakettien läpivienti joka olisi viime hallituksessa mennyt juosten läpi, tukipakettien joiden sisältöä ei koskaan tulla saamaan takaisin (velkasaneeraus)? monen maan velkamäärä on jo nyt kooltaan suurempi kuin maan koko vuoden bruttokansantuote, siitä laskemaan sitten mahdollisuuksia saada niitä varoja takaisin. varsinkin kun suomessa esim. terveydenhoito on samaa tasoa kuin maissa jotka eivät edes ole 'hyvinvointivaltioita', eli varoja tarvittaisiin täälläkin.

  VastaaPoista
 16. Timo Soini ja Persut ovat ksenofobisia rasisteja, fasisteja, sovinisteja, suvaitsemattomia, tyhmiä, putkinäköisiä, todellisuudesta vieraantuneita aivokääpiöitä, jotka eivät selkeästikään ymmärrä kauaskantoisesta yhteiskunnan rakentamisesta hevon vittuakaan. Miten he näkevät Suomen sadan vuoden päästä? Muurit rakennettu Suomen valtion ympärille, syödään perunaa ja lanttua, maksetaan markoilla, ollaan pieni köyhä takapajula, joka ei muuta maailmaa kiinnosta enää pätkääkään kun kännyköitä saa kiinasta ja puita kasvaa muuallakin.

  Minä ainakin henkilökohtaisesti harkitsen vakavasti muuttoa muille järkeville mannuille ennen kuin tän maan muurit ovat niin korkeat, ettei täältä pääse pois!!

  Ja vaikka ei politiikkaan olisi ihmeellisemmin perehtynyt arvon idiootti-anonyymi, niin tyhmäkin sen ymmärtää että Persujen valta ajaa tän maan männikköön. Ei Suomi pärjää ilman muita, globalisaatio on tosiasia - ei siitä mitkään Timo Soinit voi irrottautua. Ihmisten liikkumista ja kotoutumista pitää helpottaa, auttaa ja parantaa - eikä kieltää.

  VastaaPoista
 17. apuaaa olen zekaizin mazzahyzteriaztaa! tulen hulluxiii!

  VastaaPoista
 18. Timo Soini on ruma läski porsas joka ei tajua mistään mitään.. Persuilla ei oikeasti oo edustajina yhtään fiksuja ihmisiä.. Joku Kike Elomaaki.. Kirjoitti blogissaan et "miten on mahdollista että ydinvoimaloita rakennetaan Mannerlaattojen päälle"..

  Mää en kestä

  VastaaPoista
 19. hahaha! kike vois tehdä sitä mitä parhainten osaa - neuvoa soinia lihasmassan kasvattamisessa.

  VastaaPoista
 20. mutta miten mahtavaa että jani toivola on eduskunnassa järkyttämässä soinia! ja että 80% suomalaisista on vielä tajuissaan. ja että se 20 prosenttiakin on oikeasti tyhmä vasta sitten, kun seuraavan neljän sekoiluvuoden jälkeen äänestää uudestaan perussuomalaiset jatkoon.

  henk.koht mun tekis nyt mieli hankkia afganistanilainen mies ja tehdä sen kanssa paljon lapsia ilman naimisiinmenoa.

  VastaaPoista
 21. mua eniten ärsyttää et just joku kike elomaa on eduskunnassa ja mun yks fiksu ja filmaattinen sdp-ehdokas ei, jäi muutamien kymmenien äänten päähän.

  ‎"The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter." -Winston Churchill

  VastaaPoista
 22. no joo, en ymmärrä myöskään sitä mitä joku jani toivola tekee eduskunnassa :-D pitääkö sinne jokaisen suomen "julkkiksen" pyrkiä heti esim. BB:ssa vierailtuaan.

  VastaaPoista
 23. Moi,
  Oletko muuten lesbo?
  Ajattelin vain kun otat niin henk. koht. ton politiikan.

  VastaaPoista
 24. huoh... en ole aikoihin kuullut yhtä säälittävää argumenttia.

  VastaaPoista
 25. Timo Soinin jotkut mielipiteet kyllä kusee mun mielestä ja pahasti. Abortti asia mua vituttaa kaikista eniten. Jos sulla ei ole kohtua, sulla ei vittu ole mielipidettä asiasta. Itse mut raiskattiin vuosi sitten, ja jos oisin kyseiselle miehelle tullu raskaaksi ni ei jumalauta ois Soini kyllä kuullu kunniansa jos en olisi voinut keskeyttää raskautta.. Kuka haluaa kasvattaa lasta hirviölle, joka jättää suhun elinikäiset traumat? Ei kukaan!

  Ja muutenkin, en yleistä mutta mua vituttaa monet suomalaiset, Hei Haloo, tää on jo vuosi 2011 ja homoseksuaali asioista kiistellään vieläkin? Mitä helvettiä oikeesti?

  Ja mua vähän pelottaa että tämmönen meininki tulee suomeen perussuomalaisten mukana. (en nyt sano ettei heillä ole yhtään hyviäkään mielipiteitä) :

  "..Muurit rakennettu Suomen valtion ympärille, syödään perunaa ja lanttua, maksetaan markoilla, ollaan pieni köyhä takapajula, joka ei muuta maailmaa kiinnosta enää pätkääkään kun kännyköitä saa kiinasta ja puita kasvaa muuallakin."

  Monet suomalaiset voisivat opetella avarakatseisimmaksi.

  VastaaPoista
 26. olen pahoillani tapahtuneesta ja kyllä, olet aivan oikeassa.

  VastaaPoista
 27. anonyymi sä olet...mä en ees löydä sanoja, LAPSELLINEN.

  ja tolla lesbo-kortin vetäsyllä ei kyllä kunnioitusta satele!

  VastaaPoista
 28. hahaha! no mut siis, naisten jotka seuraavat politiikkaa on oltava lesboja, no doubt ;-)

  VastaaPoista
 29. edelleen raiskaus/insesti ovat murto-osa aborttitapauksista. ei sillä ole mitään merkitystä onko kohtua vai ei, jos sanoo että on väärin tehdä abortti koska jollekkin tulee yllätyksenä että seksistä saattaakin nainen tulla raskaaksi. raiskaus/insesti tapaukset ovat tosiaan erikseen, juurikin koska siinä ei äidillä todennäköisesti paljon lämpöä lapselle liikenisi kasvattaessa.

  VastaaPoista
 30. tästä voi olla montaa mieltä, vaikea asia määritellä moraalisesti.

  VastaaPoista
 31. Siis anonyymi on lapsellinen kun esittää omat poliittiset mielipiteensä? :DD Ja sinä olet?

  VastaaPoista
 32. "oletko lesbo kun seuraat politiikkaa" on kyllä ihan helvetin lapsellinen mielipide mun mielestä :-D

  VastaaPoista
 33. ano, mä en viitannu tän ihmisen poliittisiin mielipiteisiin, niihin mä en aio puuttua millään tavalla.

  Mutta se että joku ihminen heittää tollasen lesbo kommentin? Niin se jos mikä on mun mielestä lapsellista...

  VastaaPoista
 34. Itse en voi käsittää miten jonkun mielestä abortti voisi olla väärin?
  Tuskinpa yksikään abortin tekevä haluaa äidiksi joten miksipä hänen pitäisi tulla äidiksi ilman omaa tahtoaan?
  Eiköhän jokaisella naisella tulisi jo 2010-luvulla olla oikeus päättää omasta kropastaan, saati sitten onko valmis kantamaan sen valtavan vastuun jonka lapsi tuo mukanaan.
  Ilman minkäänlaista suojausta paneskelun tuomitsen toki hiljaa omassa mielessäni, mutten ikimaailmassa tahtoisi kyseistä älyvapaata touhua harrastavien ihmisten saavan lasta.

  VastaaPoista
 35. Hajosin ehkä eniten tolle Hohto-kuvalle....hhuuuuuuh huuuh.

  mut joo, nyt meni rajat kiinni! =))

  VastaaPoista
 36. "Jos vene alkaa vuotaa, pidän selvänä, että yli laidan on heitettävä ensimmäisenä vähäarvoisin lasti, ts.taiteilijat ja kielentutkijat. Ei ole syytä olla uskomatta, että "tasa-arvo", "suvaitsevaisuus" ynnä muu meille juuri nyt tärkeä päätyy menneen maailman älyttömyyksien pitkään listaan maata kiertävän auringon, paavin erehtymättömyyden, naisen sieluttomuuden ja itsetyydytyksen aiheuttaman likinäköisyyden seuraksi."

  mm. yski Halla-Ahon mielettömistä ajatusmalleista.
  Vieraile sivulla halla-aho.com ja ihastu.
  Ei tässä ole kyse vain Soinista.
  Muutkin ääniharavat ovat pohjasakkaa.

  VastaaPoista
 37. ihan vaan vielä tähän aborttiasiaan,että lukekaapas vähän tilastoja maista joissa abortti ei ole sallittu,tuhansia naisia kuolee puskureiden tekemiin laittomiin abortteihin..ja tässäkään asiassa se ongelma ei ole abortti vaan se miten siihen on päädytty..mielummin lisäisin valistusta kuin kieltäisin abortin

  VastaaPoista
 38. hahahaha anonyymi onko Halla-Aho oikeesti sanonut noin? hän on ITSE kielitutkija :D Hänen sivuillaan lukee näin : "Opiskelin vuosina 1995-2000 Helsingin yliopistossa pääaineenani venäjän kieltä...Jatko-opiskelija-aikanani, vuosina 2000-2006, työskentelin Helsingin yliopiston Slavistiikan ja baltologian laitoksella tutkijana ja muinaiskirkkoslaavin tuntiopettajana."
  Hän on selvästi järjen jättiläinen <3

  VastaaPoista
 39. mistä noita aina tulee? abortin ns. vastustajia siis? onko ne kaikki uskovaisia? vittu kun naisen ruumis on naisen ruumis ja niitä niin vituttaa ettei ne pääse sitä hallitsemaan, sitten mesutaan jonku tytön blogin kommenttiboxissa.. ei jumaleissön. olisinpa mäki noin hyvä ihminen että tietäsin mikä maailmassa on oikeen ja väärin ja mitään muuta ei oo olemassa.

  jussi halla-aho tosiaan on kirjoittanut blogissaan pelkistettynä että ihmisen ammatti on suoraan kytkönnäinen hänen ihmisarvoonsa. kike ei tiedä mikä mannerlaatta on. eduskuntaan päässeissä persuisa on joitain normityyppejä, mutta pääosa on vanhempia miehiä jotka näyttävät vihaavan kaikkia muita.

  no ei tätä vissiin kukaan enää lue!

  VastaaPoista
 40. bla bla bla

  VastaaPoista