2011/11/22

aamu


Näin unta nukkuvani pommiin. Se oli enneuni.

4 kommenttia:

 1. Mäki oon lukenu ton kirjan ja sinänsä aika traaginen tarina. En muista siitä kyllä nyt hirveesti mitään mut eikai se iha hirvee ollu :) Haluisitko joskus (en tiiä ootko jo tehnykki) suositella jotani sun kirjoja mitkä on oikeesti tehny suhun vaikutuksen ja todella kolahtanu jonnekki.

  VastaaPoista
 2. Pakko myöntää ettei toi kyseinen kirja oikeen nappaa... Tarina on koskettava, mutta se on kirjoitettu ihan liian kuvainnollisesti. Meinaan sitä ettei joka pöydän kulmaa tarvitse kuvailla kymmenellä eri adjektiivilla. Harmittaa, nimittäin tarinasta olisi saanut todella paljon paremman :-(

  Luen muutenkin säälittävän vähän. Kyseinen kirja on vienyt multa ikuisuuden. Tartun siihen vähän milloin tartun. :-D Vielä parisensataa sivua luettavaa (pyrin kuitenkin lukemaan kaikki vähän huonommatkin kirjat loppuun - kerta ne itselleni yleensä olen ostanut...) ja sen jälkeen saanen siirtyä johonkin vähän parempaan...

  Luen paljon myös tositarinoihin perustuvia kirjoja. Pako Auschwitzista oli kauhea, mutta samalla historiallisessa mielessä mielenkiintoinen. Samoin Poika raidallisessa pyjamassa. Se kertoi myös kyseisistä vankileireistä, mutta erittäin lapsenomaisen naiivista näkökulmasta katsottuna. Erittäin koskettavia molemmat. Hmm... Kesällä luin myös Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa. Se kertoo afganistalaisnaisista ja kuinka niiden kohtaloa määräävät miehet, sota ja talebanien hallinto.

  Tulipas pitkä kommentti :-D PS. MULLEKIN SAA EHDOTELLA!

  VastaaPoista
 3. ihania tunnelmia! mä sallin tänään itseni nukkua pommiin ja jätin ryhmän odottelemaan kun samalla ite nukun onnellisesti 13.30 saakka. mm:) joskus pitää vaan hemmotella itseään.

  VastaaPoista
 4. Mä oon sallinut jo parikin aamua... :-D

  VastaaPoista