2012/01/18

2011


♡ Tammikuussa täytin vuosia. Juhlittiin isolla poppoolla Motelletissa. Join itseni kauniiksi ja pyllistelin liian lyhyellä mekolla. Kahden viikon päästä mittariin pamahtaa numero 23. Saa nähdä mitä seuraavaksi keksin!


♡ Täsmälleen tasan vuosi sitten sain kätösiini ensimmäisen asuinkoloni avaimet. Jos minulta kysyittäisiin vuoden kohokohtaa, voittaisi muutto Kallioon ehdottomasti kultamitalin.


♡ Tai noh, ehkä maaliskuinen matka New Yorkiin jakaisi kuitenkin vuoden kohokohdista ykköspallin sijan.


♡ Oi ihana kevät. Oi ei niin ihanat Pelastajat, jotka ratsasivat huhtikuussa kerrostaloamme mahdollisen tulipalon takia ja kuvasivat pärstääni kaikenmaailman kehon myrkkymittausten aikana.


 ♡ Toukokuussa haaveiltiin jo hellepäivistä. Mussutin Suomenlinnassa eväitä ja keikistelin Timon kameran edessä. Seuraavaa kuvauskeikkaa jo odotellessa!


♡ Kesäkuussa keltainen postijopo päätyi parempiin suihin ja Duo nimeltään Humukset konsertoivat Cubassa vaihtelevin menestyksin.


♡ Heinäkuu oli tosiasiassa pelkkää työntekoa. Oikeastaan koko kesä oli. Vapaita viikonloppuja oli yhteensä vähemmän kuin yhdessä kädessä riittää sormia. Sentään toinen niistä vietettiin Tampereella juhlien juhannusta ison köörin kera, juoden ja syöden enemmän kuin riittävästi, sekä nautiskellen kokovartaloihottumasta monen tunnin ulkoporealtaassa lillumisen jälkeen.


♡ Elokuussa hipsterit kokoontuivat Suvilahteen kuuntelemaan musiikkia. Ripustin Pengerkatu-verhot Pengerkadulle ja tuhlasin omaisuuden tuoreisiin marjoihin. Aloitin koulun toimittajana ja myöhemmin myös lopetin sen. Taiteiden yönä tapasin varsan. Varsasta ei sen enempää.


♡ Farewell to summer. Villasukkaa töppösiin ja juoksukenkää jalkaan. Uusi läppärini heitti hyvää läppää, minä puolestaan en.


♡ Lokakuu oli kuukautena yhtä mielenkiintoinen kuin ylläoleva kuvakollaasi. Ei kommentoitavaa.


♡ Marraskuussa alkoi joulunodotus. Lunta ei tullut vaikka kuinka hartaasti toivoi. Sen sijaan piristin mieltäni joulukoristelulla ja pikkujouluilla ystävien kera.


♡ Joulukuussa pikkusisko muutti Lahdessa paikasta A paikkaan B. Uuden asunnon lisäksi aikaansaapa isosisko näki puolentoista vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa myös vanhan... Omaa kotia valaisi tunnelmalliset joulupallot. Anoppilaan lähti jouluterveisten mukana vastaleivottua porkkanapiirakkaa. Heidän paketistaan puolestaan kääriytyi viikon matka Eurooppaan lentoineen ja majoituksineen. Wait what?

4 kommenttia:

 1. oi sun 2011 näyttää niin kivalta. yritetään ottaa paljon kuvia tänä vuonna. haha onneks mul on teidän 2011 lempivaatteet ja tulevat tavotteet kirjattuna. minneköhän laitoin ne........

  VastaaPoista
 2. joo paljon kuvia!! psstt.. saan uuden kameran lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Multa oli mennyt aivan ohite, että oot lopettanut opiskelut :O

  VastaaPoista
 4. Mjoo. :-/ Avauduin siitä tuolla "what's going on?" postauksessa, vaan en täysin suoranaisesti.

  VastaaPoista