2012/01/15

moan


Heräsin tänään väärällä jalalla. Jatkoin eilistä "mulla ei ole koskaan mitään tekemistä"- mökötystäni ja lähdin suutuspäissäni yksin elokuviin. Ahmin karkkia kyllästymiseen asti, kunnes heitin loput pahoinvoivana roskikseen. Ei niitä voi mukaankaan ottaa, tekisi kuitenkin heti kotiin päästyäni mieli uudelleen. Nyt salakuuntelen seinän takana riitelevää pariskuntaa. On se niin helvetin itsekästä, kun mies lähtee viettämään iltaa ystäviensä kanssa. Tyttöystävällä on sentään aamuvuoro. Et sitten tee taas mitään ruokaa keskellä yötä. Mä haluun nukkua.

4 kommenttia:

 1. mäkin aina heitän ne loppukarkit roskiin mutta kadun sitä myöhemmin ja meen ostaa lisää. POSTAUSTOIVE: koska synttärisi lähenevät uhkavaa vauhtia, voisitko vähän kertoa synttärivisioita, minkälaisia juhlia ajattelit, toivelistaa ja kai ostat jonkun synttärimekon? mä voin tulla shoppailuavuks!

  VastaaPoista
 2. Hei ihana vakio kommentaattorini. Uusi synttärimekko olis aika super! Ajattelin että keräännyttäisiin ainakin ensiksi tänne juomaan ja syömään ja leikkimään helium ilmapalloilla, joilla aijon täyttää koko kämpän! Juhlat on luultavasti teemattomat. Eräs nimeltä mainitsematon_vihaa_naamiaisia. Painiskelen tällä hetkellä kuvakollaasien parissa, kun teen sitä perinteistä vuosikatsausta...

  VastaaPoista
 3. Okei oon tyytyväinen nyt kun sain kutsun juhliin mutta ne lahjatoiveet ja mekko vielä kehiin! Tiiätkö, aina haluun kommentoida jotain sun postauksiin mutta tuntuu et en osaa sanoa mitään niiden arvosta, vaan jotain arkista tyhmää niin jätän sen kesken sitten. Ja hei missä kaikki muut kommentaattorit on!? Haluisin lukea jotain ano-avautumisia! Ehkä alan ite kommaamaan anonyyminä jotain provosoivaa niin saadaan vähän viihdettä tänne kommenttiboksin puolelle. En kyl olis yhtä hyvä ku se joka kommentoi sun kulmakarvoja lol.

  VastaaPoista
 4. Hahaha sä oot ainoa joka kommentoi. Lähetään sinne Tukholman risteilylle vihdoin ja viimeinkin?!

  VastaaPoista