2012/07/16

pakkelia naamaan


Kello näyttää 5:40. Neljän unettoman yötunnin jäljet näkyvät kasvoillani, mutta ei kauaa. Tartun pakkeleihin ja rupean sutimaan. Tällä hetkellä ihostani pitää huolta Biothermin Aquasource. Se on kesän olosuhteisiin sopivan raikas ja toimii etenkin väsyneen ilmeen piristämiseksi. Talvella ihoni kuivuu rusinaksi ja kaipaa siksi paksumpaa pelastajaa. Tuolloin luottotuotteenani toimii L'occitanen Shea Butter.


Harrastan välineurheilua lähes kaiken suhteen mistä olen kiinnostunut. Kaikki pitää olla niin vimpan päälle että. Typerää hifistelyä, tiedän. Tämä päähänpinttymä johdattaa minut myös niiden kauneustuotteiden ääreen, joihin minulla ei ole välttämättä edes varaa. Kyseenalaistan itsekin usein tuotteiden todellisen tehokkuuden ja huomaan maksaneeni 45 euron valokynästä puolet pelkkää merkkiveroa. Siksi yllätynkin positiivisesti edullisemmista löydöistä, kuten tällä hetkellä suosimastani L'oreal True Match meikkivoiteesta. Se tekee kasvoistani todella pehmeän ja silkkisen. Ainoastaan väri valikoitui kohdallani liian vaaleaksi. Muut meikkipohjaan käyttämäni tuotteet ovat M.A.C Select Foundation, YSL Touche Èclat valokynä ja M.A.C Studio Fix puuteri.


Poskipäät ovat söpöjä. Siksi haluankin korostaa niitä Body Shopin Shimmer Waves aurinkopuuterilla, joka toimii loistavasti myös yksittäisinä luomiväreinä. Punaisuutta korostan vielä Make Up Storen herkullisen värisellä Must Have poskipunalla.


Sen jälkeen vain piirtämään kulmat vinkkelix ja menox. Kyllä edellistä kuvaa katsoessa voi todeta, että harvalle sopisivat saimihoyerit. Rupistuneesta kulmakynästäni voi vielä päätellä tuotteen edustavan Make Up Storea, ja saman voi todeta myös käyttämästäni värittömästä kulmakarvageelistä. Lancômen Hypnôse Doll Eyes ripsiväriä käytän ainoastaan silloin, kun haluan korostaa jo valmiiksi epäaitoja ripsiäni, tai silloin kun yksi pidennys sojoittaa siellä ja toinen täällä. Lopuksi sipaisen kesäiset pusuhuuleni kuntoon Body Shopin pinkillä huulipunalla ja luomet Make Up Storen heleällä Vanillalla. Näin on hela paketti valmis kymmenessä minuutissa! Ja ei kun vähän nakkisämpylöitä myymään...

8 kommenttia:

 1. Jee kiva postaus! En tienny et sullakaan ei oo kulmakarvoja<3

  VastaaPoista
 2. Voisit edelleen harjoitella tota kulmakynän käyttöä. Kulmakarvasi näyttävät lapsen piirtämiltä. :/

  VastaaPoista
 3. Aura: <3

  Anonyymi: Hahaha taas Auralta kaks kommaa peräkkäin..........

  VastaaPoista
 4. Ihan aluss aoot eniten kauneimillaa (:

  VastaaPoista
 5. hellurei jes mikä postaus!
  mietin tässä että miten toi MUSin luomiväri pysyy paikoillaan, kertyykö se sinne luomivakoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyy ainakin omissa silmissäni hyvin :-) Levitän koko silmäluomen alueelle, myös lumivakoon kirkastamaan väsynyttä ilmettäni. Toimii varmasti myös ns. pohjustusvärinä muiden luomivärien kanssa!

   Poista