2012/07/18

toronto day 7


Back in Toronto. Päivä ei ollut kovinkaan kuvauksellinen, sillä löysimme hipstereimmän ostoskadun evör. Siellä juoksimme käytännössä kaikki viimeiset kolme päivää, tai oikeastaan neljä, sillä virallisen lähtöpäivämme lento peruttiin ja siitäkös se ajatus sitten lähtikin... Jo taipaleen alkumetreillä vaivannut first world problem nimeltä tilaongelma ratkesi lopulta tyhjän matkalaukun hankinnalla. Halutaanko siellä nähdä erillistä postausta ei enää niin tyhjän-matkalaukun sisällöstä?

5 kommenttia:

 1. halutaan tietty! hih.

  VastaaPoista
 2. En tiedä miten löysin vahingossa sinun blogisi, enkä yleensä pidä blogien lukemisesta juuri niiden tylsyyden takia. Itse olen omassa reissublogissani painottanut hirveästi tekstityyliini mutta tätä lukiessani huomasin että täytynee panostaa enemmänkin visuaaliseen ulkoasuun.

  t. Ei ammattilainen bloggaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat tärkeitä hyvässä tasapainossa :-) Kuvat herättävän usein ensiksi lukijan mielenkiinnon. Jos niitä ei ole, tai ne ovat huonoja, silloin myös itse blogi jää vähempään huomioon. Itse en kuitenkaan jaksa seurata blogeja pelkästään kuvien takia (tumbrl tyyppiset blogit ovat tietysti asia erikseen), olivatpahan ne sitten kuinka hienoja tahansa. Kyllästyn lopulta, jos teksti on puutteellista esimerkiksi kielioppivirheiden, jäsentämisen, tai sisällön perusteella.

   Poista