2012/08/24

CPH day 2

Toista päivää viedään! Lauantaiaamuna suuntasimme Kööpenhaminan vilkkaimmalle ostoskadulle, Strøgetille.
Varasimme shoppailuun aikaa heti aamusta, sillä viikonloppuisin liikkeet sulkevat Kööpenhaminassa jo ennen iltapäivää.
Jennykin liittyi hetken päästä seuraamme.
Haimme välipalaksi raikkaat pirtelöt kahvilaketjusta, jossa naisasiakkaita riitti jonoksi saakka...
Joe & The Juiceen voi hakea töihin, jos on A. mies B. söpö/komea, B. pukeutumistyyliltään mielellään hipsteri, C. sinkku, tai  D. jos tyttöystävää ei haittaa työnkuvaan kuuluva flirttailu appelsiinin puristuksen yhteydessä. Ai niin, vaihtoehtona on tietysti myös vaatekaupan ovella päivystävä herkkupeppu. Pukeutumisella ei niin väliä, äbsit pakolliset.
Kierreltyämme kaikki silmänruokaa tarjoavat putiikit ja kuppilat, otimme suunnaksi Kööpenhaminan luomukauppahallin, Torvehallernen. 
Makuja ja tuoksuja oli tarjolla A:sta Ö:hön ja lounaan valikoituminen tuotti kaikilla pieniä vaikeuksia.
Lopulta valitsimme kolmea erilaista luomusalaattia ja asetuimme herkuttelemaan kauppahallien keskellä sijaitsevalle torille.
Sillä välin taivaalle alkoi kerääntyä epämääräisiä pilviä. Pienen hotellissa nukutun ruokalevon jälkeen lähdimme takaisin keskustaan -
SYÖMÄÄN. Löysimme viihtyisän ravintolan, jossa kaikki annokset olivat tarjouksessa puoleen hintaan!
Tilasin illalliseksi grillattua lohta, parsaa ja röstiperunoita. Hittolainen miten hyvää.
Pyysin tarjoilijalta punaviinilasillisen spritellä. Hahaha! Jälkkäriks Mamsy mushutti moushee.
Loppuilta olikin jotain ihan muuta. Kysyimme paikallisilta, missä he viettävät mielellään iltaa. Meille ehdotettiin baaria nimeltä Simon's. Kävelimme ainakin puol valtakuntaa löytämättä tätä Simoa ja kysyimme vielä ohikulkijalta tarkempaa osoitetta. Se on tossa kadun toisella puolella, ei siinä lue mitään, mutta painakaa ovisummeria niin pääsette sisään. Okei? Painettiin ja mentiin. Astuimme pienet rappuset alas hämärään, jazzin utuiseen kuppilaan, jossa baarimikko kaatoi pyytämättä eteemme lasilliset kylmää jäävettä. Hän ojensi pienet drinkkilistat. Shamppanjaa, rommia, viskiä. Ei hintoja. Missä hitossa ne siiderit ja bisset on? Mä en kyllä ota yhtään mitään. Jenny ja Sylvia eivät kehdanneet olla ottamatta ja tilasivat listalta umpimähkään jotain. Desi ilkeän äitipuolen vihreää myrkkyä maksoi noin 20 euroa. Tsiisös fakin christ! Excuse-moi is this the Simon's? Eheei! Sehän on tuossa seinän toisella puolella. Really............

4 kommenttia:

  1. Mulle tulee aina hirvee matkakuume ku katon näitä kuvia :))!

    VastaaPoista
  2. Ihan täydellisiä kuvia! Ja toi farkku+neon-asu on ihan jumalattoman ihana :-)

    VastaaPoista
  3. ää, toi joe & the juice vois laajentaa suomenki puolelle ;D

    VastaaPoista