2012/10/19

ilimoja pidelly

Kaiken kattava harmaus, sumutepullomainen vesisade ja ylösalaisin kääntynyt sateenvarjo. Oi maamme Suomi synnyinmaa. Rakastan syksyä, ruskan tuomaa väriloistoa, omenapuiden tuoksua ja hiljaisia metsäretkiä. Nyt kuitenkin mättää ja pahasti. Kesä ja syksy ovat kulkeneet sopuisasti käsi kädessä. Ämpärillä vettä niskaan, lämpömittarit nollille ja suupielet alaspäin. Jos huomenna on hyvä sää, niin... Niin laita ihmeessä ruksi seinään. Onko sielläkin neljän seinän sisälle lukittautuneita mököttäjiä, vai kenties tihkusateessa tarmovia reippailijoita?

Ps. Olen unohtanut kokonaan Kroatian! Aurinkoiset lomakuvat ovat luultavasti vihoviimeinen lääke syysmasennukseen, mutta pistetäänkö silti tulemaan?

6 kommenttia:

 1. laita tulemaan vaa! ei tää syysmasennus tästä enää pahemmaksi voi mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas ku tulee räntää<3<3<3

   Poista
 2. Oi! Mikä on tuo täydelliistä täydellisin kello merkiltään? JA mistä niitä saa!? Kauan etsitty on löytynyt.. rakkautta ensisilmäyksellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tätä kelloa saat etsiä vielä hetken, nimittäin se on poikaystäväni isän vanha Seikon rannekello, joka on jo korjausta vaille ;-( Se on kyllä mielettömän hieno!

   Poista
 3. lomakuvia pliis, piristäis harmauden keskellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ne lähinnä ahdistaa :--D Mutta joo, pistetään tulemaan!

   Poista