2012/10/02

like a monkey

Miten kuorit banaanin? Yritätkö aukaista sen katkaisemalla keppiosan kuoren päästä, jonka tuloksena puolet hedelmästäsi on useimmiten pelkkää keltaista mössöä? Upotatko kenties peukalosi banaanin toiseen päähän ja kiroat myöhemmin kynsiharjan kera mustia kynnenalusia? Vai tartutko kuoreen sen sijaan irvistävin hampain ja toteat että kyllä, maistuu aivan helvetin pahalta? Tuttua puuhaa jok'ikinen, kunnes näin niksin joka muutti maailmani...


Kokeiltu. Toimii. En pysy kuorissani. Kuten ystäväni totesi, banaani ei ole ikinä maistunut näin hyvältä. Ja ei, en kokeillut niksiä hyllyn alta löytämääni Pirkka-banaaniin. 

8 kommenttia:

 1. Pakko kertoa, miten minä avaan banaanin. Painin samojen ongelmien kanssa muutamia vuosia sitten harrastaessaniu paljon urheilua, ja banaani oli kätevä välipala reeneissä. Opettelin avaamaan banaanin ottamalla "kahvasta" kiinni ja tavallaan viskaamalla sitä eteenpäin. Banaanin käyremmän puolen pitää olla itseen päin ja sitten vaan jämäkkä ranneliike ja kuoret irtoo! Salaa teen tätä myös siinä toivossa että saisin ihmisiltä "wow, she's like the coolest person ever" -katseita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennesolmu, sun pitää tehdä oma niksivideo sun jämäkästä ranneliikkeestä, niin saat paljon "wow, she's like the coolest person ever" -katseita!

   Poista
 2. Ei vitsi, kokeilin tota niksiä heti ja kyl toimi hienosti! :D Kiitti tän jakamisesta. :)

  Katoin myös tosta jonkun videon, miten omenan voi rikkoa neljään osaan paljain käsin. Täytyy seki koklata kyl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damn! Pitää itsekin katsoa ;--)

   Poista
 3. mä oon aina avannu banaanin noi ja nauranu ihmisille jotka avaa vaivalloisesti toisesta päästä. pisteet mul!

  VastaaPoista
 4. mä avaan sen aina tosta öäöä 'keppi'hommasta kiskasemalla vaan. helppoa mun mielestä.

  VastaaPoista
 5. pienenä aina halusin avata banaanin niiku apinat mut en koskaa osannu jote jouduin tyytymää avaa tosta keppipäästä:-( sit yhtenä päivänä onnistuin ja olin iloinen :-) mut emmä kyllä koskaa oo tajunnu että ne voi avaa tollee painamalla hehe huikeeta!

  VastaaPoista