2012/11/21

toiveena valkoinen joulu

Otsikko voidaan lukea kahdella eri tavalla. Yksi: Vihaan mustaa joulua. Ulkona vallitseva plussakeli enteilee jälleen uhkaavasti leutoa ja märkää aattoa. Viime vuonna joulufiilis oli vaarassa jäädä kelkasta, kun pukit tepsuttelivat valkoisen hangen sijaan hiekoitetulla asfaltilla. Pliis, nyt sitä lunta. Kaksi: Myös pieni yksiöni kaipaa valkoisen peitteen ylleen. Pimeä vuodenaika tekee mustasta sisustuksesta tunkkaisen ja ahdistavan. Valon puute voidaan kuitenkin korvata muutamalla, itselleni suunnatulla joululahjavinkillä! Äiti, iskä. Tää on teille.


 1. Charles & Ray Eames DSW. Joku saattaa ehkä muistaa, että kyseinen tuoli löytyi jo viime vuoden toivelistalta. Säästöpossuni massakuuri on alkanut! Apua kaivataan. Tähän kohtaan tilinumero. Jos kolehtikeräys ei ole tuottanut jouluun mennessä tarpeeksi, on aina olemassa syntymäpäivät.
 2. String Pocket. Olematon kirjakokoelmani kaipaa hyllyä alleen. Kun asunto on ahdettu täyteen viimeistä nurkkaa ja neliömetriä myöten, on otettava seinien pinta-ala käyttöön. 
 3. Tikau. Raahasin painavan, kaksi vuotta paikoillaan seisseen Ikean maton kellariin ja teljin sen lukkojen taakse tyytyväinen hymy huulillani. Ei pesuohjetta, ei armoa. Intiassa käsintehdyt, pääosin luonnon raaka-aineista valmistetut matot kiinnostaa. 
 4. HAY S&B Minimal. Omistan tasan yhden parillisen pussilakasetin. (Jos totta puhutaan, toisia ei juuri lipastooni mahtuisikaan.) Pesutupa täytyy varata aamulla, jotta vuodevaatteet olisivat kuivua illalla. Olen usein joutunut pujahtamaan kosteisiin ja kylmiin lakanoihin. Ai että miten raikas tunne.

7 kommenttia:

 1. oii noi tuolit on niin ihania! haluisin kans oman ikea-tuolin tilalle tollasen.. :--D

  VastaaPoista
 2. tuu istumaan ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tietää kuka huutelee!

   Poista
 3. Kelpuuttaisin kaikki nää jutut myös omaan kotiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--)) Pitää käydä Tikaun omassa liikkeessä tsekkailee lisää mattovaihtoehtoja!

   Poista
 4. hei onks noi sun ovessa olevat söpöt valot nämä: https://stockmann.com/p/fi/La-Case-de-cousin-Paul-Uyuni-sisutusvalosarja/149492?itemId=149493 !! : D

  VastaaPoista