2012/12/13

happy peeta day

Koska olen hieman jälkeenjäänyt, saanenko esitellä viikon takaiset syntymäpäiväjuhlat á la Peeta! Joo, mäkin olin siellä. Yksin sohvan nurkassa kaljottelemassa! Uusia naamoja oli tupa täynnä. Entuudestaan tunsin ainoastaan Riinan, johon tutustuin aikoinaan kultaisina rippileiriaikoinani.
Pidän kovin monenlaisesta sisustustyylistä. Silmääni miellyttää niin puhtaan valkoinen minimalistisuus kuin värikäs ja kotoinen pieni kaaoskin. Oma tyylini kulkee varmaankin jossain niiden välissä. Peetan koti oli täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Street henkinen olohuone oli sekoitus designia ja kirppislöytöjä. Katon rajassa kulkeva valojohto kruunasi ehdottomasti koko tilan!
Lulun oma prinsessapesä oli hellyyttävä! Harmi ettei Lulu itse ollut mukana juhlimassa.
Synttärikutsun saadessani tiesin kyllä samantien mitä antaa lahjaksi. Tero Kuitusen suunnittelema, keraaminen Diamonds Are Forever timanttiriipus oli vilahtanut niin useaan otteeseen neidin blogissa, että olihan se nyt jo saatava!
Korjatakseni Peetan blogissa esiintyneen vääryyden: En juo kaljaa vaan mädistä omenista valmistettua, navetanvivahteista siideriä!
Markin kurtistuneet kulmakarvat ovat täysin ymmärrettävät, kun kuvan tulos on tämä
Nyt se bilelinssi laulamaan niinku olis jo! Pakko ehkä matkia ja ostaa samanlainen... 
Ryyppäsin sankarin juhlaskumpat ja anastin kultaisen mikkisormuksen itselleni. 
Kultaista timangia ja tummaa huulipunaa, avot!
Pikkuruinen Paju jäi lopulta kameransa taakse kyhjöttämään. Oman nassun tallentuminen muistikortille on harvinaista herkkua silloin kun ympärillä on mielenkiintoisempaakin kuvattavaa. Ilta oli Peetan, joten so it'll be! Kiitos hauskoista juhlista emännälle, sekä herkullisista mojitoista isännälle!

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä hassua nähdä kuvia omasta kodista jossain toisessa blogissa :D Täytyy kyllä mainita, että omakin maku on huomattavasti valkosempi, ja tää tavara- ja värimäärä on ihan räjähtäny käsiin tässä kämpässä. Mutta en oo jaksanu tehä asialle mitään koska tää kämppä on muutenkin niin kaamee, että aivan sama miltä romuläjältä tää näyttää.. Lupaan että seuraava koti tulee olemaan paljon ihanempi! Valkoisempi! (Taidan siis lupailla itselleni tässä)

    Kiitos vielä maan mainiosti timanttilahjuksesta, eipä olis voinu paremmin nappiin osua :D <3

    VastaaPoista
  2. Mitä! Eikä oo kaamee! Mä ainakin tykkään tosi paljon :--) Persoonallinen koti! Mutta mä ymmärrän sun pointin, koska omaan sisustukseen kyllästyy nopeammin kuin muiden ja sitä tekis mieli jatkuvasti muokata. Ja ooooppas hyvä Peetanen! Tuli hyvä mieli kun sai annettua jotain mistä tiesi toisen varmasti pitävän :3 <3

    VastaaPoista