2012/12/08

wooden hello

Kesällä Kööpenhaminassa vieraillessani tutustuin taskalaiseen sisustusliikkeeseen, HAY:in. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kaksikerroksinen myymälä oli lattiasta kattoon täynnä tuotteita, jotka huusivat nimeäni. Huonekaluja, astioita, tekstiilejä ja kaikkea mistä haaveilla saattoi. Visa sen kuin vinkui ja lopulta kiikutin kassit täynnä tuliaisia keittiöpyyhkeistä munakuppeihin. Hyllylle jäi kuitenkin vilkuttelemaan eräs hauska, hieman erikoisempi sisustuselementti, jota jäin myöhemmin kotiin palattuani harmittelemaan.
Mutta siinä se nyt on. Puinen käsi morjensti minua lopulta Fredrikinkadulla sijaitsevassa Pinossa. Nyt se koristaa ikkunalautaani ja näyttää kansainvälisiä käsimerkkejä ikkunasta kiikaroiville naapureille. Taiteilijoille tutun apuvälineen lisäksi puinen käsi soveltuu myös erinomaiseksi korutelineeksi. Vallan monipuolinen ja mielenkiintoinen esine siis! Arvatkaa mikä ylläolevista kätösistä kuvailee parhaiten tämänpäiväistä työvuoroani? Heko heko.

7 kommenttia:

 1. Hei suomessahan kanssa esim COSilla myydään pieniä HAYn sisustusjuttuja ja vihkoja ja muuta tilpehööriä, vinks vinks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Niin myydään :--) Onneksi jälleenmyyjiä löytyy täältäkin.

   Poista
 2. toi kello on NIIN HEMMETIN IHANA.

  VastaaPoista
 3. Jåååp! Nii o :--)

  VastaaPoista
 4. Meinaan kuolla nauruun ton käden takia :--D Aivan loistava! (ehkä myös vähän creepy)

  VastaaPoista
 5. Tossa kädessä on kyllä asennetta kerrakseen, mutta ihastuttipa myös tuo peetan mikkisormus! :D

  VastaaPoista