2013/01/21

jellona ja taikamatto

Iskin Tokyon joulumyyjäisissä silmäni myös erääseen paljetein koristelluun leijonaposteriin. Lauran pöytään saavuttuani olivat käteisvarani jo kuitenkin armottoman tuhlauksen myötä huvenneet. Jylhävuoren kuningas jäi kuitenkin myöhemmin kaivertamaan kovasti mieltäni, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja ottaa yhteyttä suoraan luomuksen suunnittelijaan. Sovimme treffit keskelle Piritorin sydäntä ja suoritimme välitystoimenpiteen salaa virkavallan seuratessa kulman takaa. Oih ja voih! Miten ihana se onkaan. Vanha puinen peiliovi antaa julisteelle ansaitsemansa raamit kera komeiden pallovalojen.

Eteisen persialaishenkiseen mattoon liittyy myös oma tarinansa. Eräänä synkkänä ja myrskyisenä yönä huomasin sattumalta sisäpihallamme erikoisen mytyn. Tuo mytty paljastui lumihankeen hylätyksi matoksi, jonka hetken pohdiskelun jälkeen kiikutin kotiin suojaan. Eipä ole rappukäytävän ilmoitustaululla etsintäkuulutusta röyhkeästä mattovarkaasta näkynyt, joten pysyköön orpolapsi siinä kunnes joku toisin päättää!

13 kommenttia:

 1. UUUU mikkä komeet pallovalot!
  Mistä mahtavat olla peräisin?
  Mäki haluun!

  VastaaPoista
 2. Hahah, mun pitää varmaan kirjottaa tää erikseen kohta tohon blogin "minä"-osioon, sen verran usein kysytty kysymys :--D Stockalta!

  VastaaPoista
 3. HAhha nii just!
  Kiitti nopeasta vastauksesta :-)

  VastaaPoista
 4. oih, ihan sikakivan näköinen kämppä sulla!

  VastaaPoista
 5. eikä miten hieno matto ja mikä tuuri! meidän taloyhtiön roskiksissa ei oo ku pizzalaatikoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huikea tuuri! Pitää alkaa dyykkariks!

   Poista
 6. joo kivalta näyttää kotisi. Matosta tuli mieleen jännätarinoita talvella hylätyistä matoista. joskus niitä on hylätty sen takia että kissa on pisutellu niihin, eikä se haju pakkasessa tunnu mut sitte ku sulaa ja hetken on niin kyllä tuntuu :D toivottavasti sulle ja matollesi käy paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha!! :''--D Ei oo kyllä ainakaan vielä alkanut haista... O-ou!

   Poista
 7. eih! ja voih! bloggerissa näkyi että sulta olis tullu joku uus postaus mutta ei sitten kuitenkaan..? nyyh :(

  VastaaPoista
 8. Haha! Lähti vähän liian aikaisin jakoon :-) malta vielä hetki!

  VastaaPoista
 9. voih tykkään sekä matosta, että l-kuninkaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kiva kuulla :-) Niin minäkin!

   Poista