2013/01/17

kohti uusia pettymyksiä

Tänään oli kaunis päivä. Se alkoi huonosti nukutun yön jälkeen toiveekkaana, joskin pettymystä valmiiksi kulman takaa odottaen. Vilkuilin puhelinta hermostuneesti säännöllisin väliajoin, joko nyt? Ilmoituksen vihdoinkin saavuttua suupieleni valahtivat alaspäin. Talven ensimmäiset auringonsäteet saivat poskillani valuvat kyyneleet säihkymään niin kuin maassa makaava lumihanki. Itkin bussissa välittämättä muiden katseista. Teki mieli huutaa, mutta hillitsin itseni kotiin asti. Vedin verhot eteen ja haistatin energiselle pakkassäälle paskat. Tämä on epäreilua. Hautauduin peiton alle sikiöasentoon ja itkin silmäni turvoksiin, kunnes en enää nähnyt mitään. Väritin valkoisen muistilapun mustalla tussilla raivonvallassa, kunnes traagisuuteni alkoi jo salaa naurattamaan. Olin kuitenkin päättänyt olla loppupäivän hymyilemättä.

Tiedän että tämänhetkinen elämäntilanteeni ei tule olemaan ikuista. Askel parempaan oli jo hilkulla. Optimistisuus kannattaa aina, mutta aitoja tunteita ei tarvitse peittää. Ei edes yleisissä kulkuvälineissä.

19 kommenttia:

 1. voisitko kirjoittaa kirjan? kirjoitat kauniisti, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. En päässyt hakemaani työpaikkaan. :-(

   Poista
 3. kyllä aurinkoisinaki päivinä saa vollottaa. vaikka mitä olis käyny, toivon että huomenna jo parempi mieli! kaikkea hyvää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Yritän piristyä!

   Poista
 4. :---((

  Ei kannatakaan peitellä t. itkin avoimesti kesällä junassa matkalla steissi-leppävaara, sillä olin juuuri saanut kuulla, että jäin 2p päähän hakemaani opiskelupaikkaan. Kyyneliä valui, en peitellyt. "Häpeä" ei silloin ollut päällimäisenä mielessä. Optimistisuus kannattaa, toivottavasti suupielesi nouset pian ylöspäin :):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä aikansa harmittaa. Yritän pian hilata oman energisen itseni takaisin lähtöruutuun, vaikka mahdottoman vaikealta ja turhauttavalta se nyt tuntuukin. Kiitos tsempeistä ihana!

   Poista
 5. Vaikutat aivan ihanalta ja sympaattiselta tyypiltä, toivottavasti uusi vielläkin kivempi työpaikka tulisi pian vastaan. Jaksamista sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä!! :3 <3 Minäkin toivon sitä suuresti!

   Poista
 6. Mut heeei arvaa mitä! "Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending" elikkäs voi vitsi oon varma et nimenomaan sun elämässä tulee viel monta hyvää loppua.

  VastaaPoista
 7. Ei saakeli nyt on vielä kommentoitava et esim. toi kalenteri! Ostit sen aluks ihan pikkusena ja nyt se on törkeen siisti ja kookas sisustuselementti piristämässä sun jokasta päivää, how cool is that!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anonyymi<3 Kiitos sinulle!

   Poista
 8. mä oon kans useesti itkeskellyt yksinäni ihmisten ilmoilla! no worries! Surut ja ilot kuuluu elämään. Ja se työpaikka- et saanut sitä, koska kulman takana odottaa jotain vielä siistimpää. You'll see <3

  VastaaPoista
 9. Moi, uusi lukija ilmoittautuu. Mää niin tiedän miltä susta tuntuu (kliseistä I know). Mikään ei varmaan oo paskempi fiilis kun pettymys, jota itekin oon saanu kokea tässä muutaman kuukauden sisään useasti samoissa asioissa kun sä nyt. Tuntuu niin typerältä. Mutta pitää vaan uskoa että molemmat saadaan vielä se superkiva työpaikka, kyllä niin vielä tulee käymään! :-) Tsemppiä työnhakuun Paju!

  Ps. Sulla on ihana nimi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja ihanaa kun olet löytänyt tiesi lukijoideni joukkoon! Paljon kannustusta ja tsemppiä työnhakuun meille molemmille<3

   Poista