2013/03/12

brunssikirppis @ adams

Nyt seuraa mainio viikonloppuvinkki Helsingin suunnassa pyöriville! Sunnuntaina 17.3 Ravintola Adams täyttyy kirpputorilöydöistä, herkullisen ruoan tuoksusta ja mukaansa tempaavan musiikin rytmeistä. On sitten missionasi löytää uusi edullinen kevätasu, taikka nautiskella rosmariinissa haudutettua härkää perunagratiinin kera, on vastaus yksi ja sama: Brunssikirppis kell üksteist null null! Meikäläisen vaatekaapista on lähtenyt tavaraa jo ehkäpä liiankin löysin rantein, nimittäin sängylleni on kasaantunut huomaamatta jäävuoren kokoinen keko. Tulkee ostamaan kaik' pois!

4 kommenttia:

 1. oon kans siellä myymässä, tuhlaan varmaan samantien kaikki rahat kun kiertelen muiden pöytiä.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mä vähän luulen että niin tulee käymään monella muullakin! Mutta ei se mitään, mun vaatekaappi näyttää muutenkin nyt niin ankeelta ton tyhjennyksen jälkeen, että tervetuloa vaan kaikki uudet releet ;--)

   Poista
 2. Oi että, toi tokan kuvan rotsi! Tahtoooo
  Harmi vaan että sunnuntai menee mun osalta darrassa + töissä.. Ei kovin hyvä yhdistelmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa toi rotsi on sellanen etten raaskis välttämättä myydä, mut en kuitenkaan enää varmaan sitä osais käyttää :-D Darrassa ja töissä, ah ihanaa! Se brunssi ois kyllä varmaan ollut siihen darraan aika täydellinen ;-)

   Poista