2013/04/28

how's it going shortie?

Moi te kaikki ihanat lukijat, jotka jaksatte roikkua mukana epäaktiivisuudestani huolimatta! Elämä täällä ruudun toisella puolella ei ole ollut viime aikoina helppoa. Pääni on täynnä kiperiä kysymyksiä, joihin en osaa itsekään vastata. Se selittää myös osaltaan sen, miksi aikoja sitten lupaamani kysymyspostaus roikkuu edelleen luonnoskansiossa. Kevät, miksi kohtelet näin kaltoin! Onneksi pienet asiat piristävät kaiken tämän riepottelun keskellä. Kävin uusimassa vaatekerrastoa BikBokista voittamallani lahjakortilla ja mukaan lähti alati kasvavaan shortsikokoelmaani kaksi uutta tulokasta! Olen varsin rakastunut näihin pitsipöksyihin, ah!

Mustat, reiluhkon kokoiset boyfriend shortsit puolestaan kaipaavat jonkinlaisen pisteen i:n päälle. Onko teillä ehdotuksia? Kivoja diy-ideoita ja tutorial videoita otetaan avosylin vastaan! Seuraavaksi suuntaan lenkkipolulle tyhjentämään ylikuormittuneet aivoni ja laitan tämän biisin soimaan täysillä! Taidanpa etsiä itselleni uuden juoksureitinkin vanhan tilalle. Piristää kummasti!

9 kommenttia:

 1. jos löytyy jotain kivaa esim. inkkari-, kukka- tai raitakuvioista kangasta nii sitähän voi ommella vaikka toiseen takataskuun tai noitten etutaskujen taustaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyllä kiva! Harmi ettei multa löydy ompelukonetta :-/

   Poista
  2. se onnistuu kyllä ihan käsipistoinkin!

   Poista
 2. Oah, sulla on upea vartalo! Pakko sanoa :D Juuri oikeista paikoista curvy ja noi sun jalat, huh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ihana sinä!!! <3 Kiitos super paljon kauniista sanoistasi :--)

   Poista
 3. Anonyymi7/5/13 11:15

  Anonyymi tässä taas terve, mutta hei, minkä pituinen oikein olet? :) Ja treenaatko tms, kun vartalosi on oikeasti noin nätissä kunnossa? Super hyvää kevättä ja alkavaa kesää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan pätkä! 156cm ja treenaan säännöllisen epäsäännöllisesti :-D Vartaloni voisi olla omasta mielestäni paljon paremmassakin kuosissa (kaikki mikä tulee, menee pehvaan!), mutta jokainen on ehkä hieman itsekriittinen oman vartalonsa suhteen. :-) Ihana Anonyymi olet<3

   Poista