2013/05/28

Q & A #1


Nolostunut-moi kaikille. Hengissä ollaan, vaikkakin tosin 16-tuntia kestäneen työpäivän jälkeen hieman henkisesti jälkeenjääneenä... Kaksi viikkoa on kulunut tukka putkella uutta sisustusliikettä avatessa. Olen jaksanut pitkät työvuorot kuitenkin puhtaan innostuksen ja mielenkiinnon ansiosta. Energiaa kyllä riittää, mutta kun tähän ynnää vielä opiskelun ja muut velvoitteet, voi silmien alle kerääntyä pussi tai pari. Toivottavasti ymmärrätte, vaikka yksi blogimerkintä kuukaudessa onkin suoranainen rimanalitus! Sen vuoksi ajattelin vihdoin ja viimein jakaa ensimmäisen osan kysymyspostauksesta - sitä kun ei jaksanut kokonaisuudessaan lukea naapurin penakaan. Kiitos (ja anteeksi) vielä kaikille kysymyksiä jättäneille! Olette ihania.

Kuka sinä olet? Blogistasi jää hieman "etäinen" fiilis, joten olisi kiva kuulla sinusta enemmän. // 
Moi oon Paju, 24-vee bööna Helsingin Kalliosta! Yhteen kysymykseen on vaikea sisällyttää kokonaista elämäntarinaa, mutta toivottavasti tämä kysymyspostaus tuo sinut edes hitusen "lähemmäksi" meikäläistä!

Mistä olet kotoisin? //
Hesastahan mä! Hehheh.

Mistä nimi Paju tulee? Eli onko se oikea nimesi? //
Äiti päätti nimeni jo ennen syntymääni. Jos se olisi tyttö, sen nimeksi tulisi Paju. Eli oikea nimeni on kyllä! Pienenä en tykännyt siitä ollenkaan, koska se erottui aina joukosta. Hieman kasvettuani taisin ihastua nimeeni niinkin paljon, että tatuoin pajunkissan oikeaan ranteeseeni, hih!

Onko sinulla muita tatuointeja? //
No ei ole! Vielä... Jostain syystä nämä kissa-aiheet tuntuvat kutittelevan takaraivossa, joten saattaapi olla että seuraavakin kuva liittyy jollain tapaa viiksekkäisiin!

Miten kuvailisit luonnettasi viidellä adjektiivilla/sanalla? //
Jos voisin lanseerata uuden adjektiivin, se olisi pikku-myymäinen. Muumeissa seikkailevalla satuhahmolla on hyvin paljon yhtäläisyyksiä oman luonteeni kanssa. Rohkealla ja itsenäisellä (toisinaan hieman itsepäiselläkin) Myyllä on ilkikurisuudestaan huolimatta suuri sydän. Hän on hyväntahtoinen, eikä halua kenellekään pahaa - paitsi ehkä Haisulille. Myy on myös kova puremaan. Hän usein uhkailee puraista jotakuta, jos tämä on hänelle itselleen tai muille ilkeä, mutta joskus hän saattaa puraista silkasta puremisen riemusta!

Millainen olit lapsena? Entä teininä? //
Äitini on pitäny minua aina hyvin kissamaisena. Olen mukavuudenhaluinen haaveilija, joka tekee mitä huvittaa ja milloin huvittaa. Toisin kuin koiramaisesta ja avuliaasta pikkusiskostani, minusta ei pahemmin kotiapulaista saanut. Siis aika ärsyttävä ja nenästään verta kerjäävä tyyppi, vai mitä äiti!

Olitko villi lapsena/teininä? //
Vaikka koulun suoritinkin hyvin teinimäiseen tapaan pitkinhampain ja kirjoja juurikaan avaamatta, en ole koskaan ollut mikään steissillä hengaileva siideripissis. Loppujen lopuksi aika kiltti ja kunnollinen, vaikka itse sanonkin.


5 asiaa mitä me lukijat emme sinusta vielä tiedä? //
Viisi?? On vaikeaa keksiä edes yhtä. Minulla on erittäin vaikea laktoosi-intoleranssi. Hahaha! Sanoinko just oikeesti ton...

Miten tyylisi ja persoonasi on muuttunut ajan mittaan? //
Ei mitenkään radikaalisti, kai. Tyyli nyt on kokenut välillä poikamaisia piirteitä, välillä naisellisia hameita ja korkoja. Tällä hetkellä kuljetaan aikalailla välimaastossa. Tyyli nyt vaihtelee milloin trendien ja milloin sen hetkisten mieltymysten mukaan, mutta luonne on mikä pysyy. Toivottavasti kuitenkin ehkä hieman aikuismaisempi, kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, ha!

Onko sinulla tyyli-ikonia? Jos on, niin kuka? //
En ole koskaan seurannut pukeutumista yhden ihmisen perusteella. Inspiraatio tyyliin löytyy milloin mistäkin, mutta useimmiten mennään ihan oman pään mukaan!

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi? //
Tällä hetkellä tyylini on kokonaisuudessaan erittäin rento. Kun vielä pari vuotta sitten kenkieni minimikorko lähenteli kymmentä senttiä ja helmat hulmusivat vuodenajasta riippumatta, on kelkka kääntynyt aikalailla toiseen suuntaan. Syksyllä nähtiin denimiä, tennareita ja camokuosia, kun taas kesällä asua koristaa tyttömäiset pitsipaidat ja pinkki huulipuna!

Mitkä on sun lempivaatteet? //
Instagramissa on ehkä huomattu mieltymykseni shortseihin... Kesä!!

Missä oot hyvä? (Siis joku erityistaito tai ominaisuus tms.) //
No kai mä tossa laulamisessa ihan hyvä oon.

Minkä taidon haluaisit oppia? //
Haluaisin osata piirtää. Auttaisi huomattavasti siellä koulunpenkillä!

Mitä huonoja puolia sinussa on? //
En osaa laittaa asioista tärkeysjärjestykseen. Esimerkiksi seurustelukuviot menevät aina itseni ja opiskelun edelle. En osaa myöskään hoitaa velvollisuuksiani ajoissa. Jos olisin fiksu, tekisin tälläkin hetkellä rästiin jääneitä läksyjä... Itsekuri nolla!

Miks oot niin nätti? //
Aww! Pus sinä.

Oletko omasta mielestäsi kaunis? (Näytät vähän joltain alienilta, mutta siis tosi söpöltä alienilta!) // No mut hei siinähän se jo tulikin!


Miten elämä sujuu? //
Vaikka takana on rankka kevät niin töiden, koulun, kuin henkilökohtaisen elämänkin puolesta, voin vihdoinkin huokaista helpotuksesta. Olen kantanut harteillani pitkään taakkaa, johon en ole yksin löytänyt ratkaisua. Vaikeiden kysymysten edessä on kuitenkin vain pysähdyttävä ja kuunneltava itseään. Ainoa suunta on ylöspäin!

Miten tapasitte poikaystäväsi kanssa? Asutteko yhdessä? //
Tässä tulemmekin itse asian ytimeen, nimittäin seurustelusuhteeseeni. Olemme tehneet poikaystäväni kanssa yhteispäätöksen suhteemme lopettamisesta. Vaikka tilanne on painanut mieltäni jo pitkään, en ole halunnut avautua siitä blogissani aikaisemmin. Koska aihe on vielä arka, en aio valoittaa eromme syytä ainakaan tässä vaiheessa sen enempää. Kaikki on kuitenkin tilanteeseen nähden varsin hyvin ja olemme pysyneet hyvinä ystävinä kaikesta huolimatta.

Karmein tapahtuma viimeisen 6kk aikana? //
No eihän se eroaminen koskaan kivaa ole...

Onko sulla koskaan sellaisia angstikohtauksia että ei vaan jaksa/pysty/kukaan ei ymmärrä? // 
Voi, eiköhän meillä kaikilla ole niitä päiviä aina välillä! Tämä kevät on kyllä ollut niitä täynnä, hah.

Oletko onnellinen? //
Loppujen lopuksi kyllä. Paljon on ehtinyt tapahtumaan lyhyen aikavälin sisällä. Jokainen kokemus kasvattaa ja jokaisesta oppii jotakin. Keep positive thinking! Muutosten kevät on täällä.

Mitä ja missä opiskelet tällä hetkellä? //
Opiskelen sisustusassistentiksi Tampereen ammattikorkeakoulun järjestämällä linjalla, Helsingin Haaga-Heliassa. Koulutus kestää kahdeksan kuukautta.

Onko koulusi maksullinen ja ootko tykännyt käydä? //
Koulu maksaa suolaiset 2800 euroa, eikä opintotukia heru. Ai miten maksan? Hyvä kysymys! Vaikka vauhti on kova ja läksyjä suhteellisen paljon, olen ollut tyytyväinen ainaisesta persaukisuudestani huolimatta. Ilman kouluani en luultavasti olisi saanut paikkaa Granitilla!

Mitä teet työksesi? //
Lähes kolme vuotta kestänyt taival huoltoasemalla on vihdoin takana (tähän väliin tuuletusta ja hurraa-huutoja)! Voittaja-fiilis. On aika kääntää paksukantisen kirjan sivua ja siirtyä elämässä eteepäin!

Mitä haluaisit tehdä isona? Unelma-ammattisi? //
En vielä itsekään oikein tiedä miksikä todella haluaisin, mutta toivoisin työskenteleväni tulevaisuudessa visuaalisesti mielenkiintoisessa ympäristössä, inspiroivien ihmisten keskellä. Ainakin sinne suuntaan ollaan tuotapikaa menossa!


Mikä on ollut sun elämäs onnellisin/parhain/surkein/muistiinpainuvin päivä tähän mennessä? //
Nyt näin lähimuistilta voisin mainita päivän, jolloin kuulin saaneeni työpaikan Granitilta. Taatusti paras, onnellisin ja muistiinpainuvin päivä pitkään aikaan! Surkeita on turha edes muistella.

Voisitko kuvitella asuvasi missään muualla kuin Kalliossa? //
Tottahan nyt toki! Kunhan etelässä pysytään, tshih.

Missä Helsingissä haluaisit asua? //
Muita varteenotettavia vaihtoehtoja on esimerkiksi Kruna, Töölö, Punavuori, Vallila, Ullanlinna, Skatta, Lauttasaari etc... Siis ne kaikki edullisimmat tietysti!

Entä jos saisit valita maan ja kaupungin, missä haluaisit asua? //
Jos Helsingistä pitäisi muuttaa, valitsisin Pohjoismaiden kaupungeista varmaankin Kööpenhaminan. Jenkkilässä kiinnostelee puolestaan Nyki ja San Francisco!

Ihania kirppareita Helsingissä? //
Voi kuule, olen todella huono käymään kirpputoreilla! Siskoni olisi ehkä parempi vastaamaan tähän kysymykseen. Tai hei, suositelkaa te!

Ootko aina mielelläs lähössä baariin illanistujaisista? //
Normaalisti en, mutta viime viikkoina on mennyt vähän lujempaa. Kyllä tämä vaihe tästä taas rauhoittuu ja rupeen jälleen boikotoimaan baariin lähtöä viimeiseen asti.

Kysytäänkö sulta paperit, ku ostat sidukkaa yms? //
Kyllä kysytään, lähes aina. Olisi vähän ahdistavaa jos näyttäisin jo yli kolmekymppiseltä. Toisaalta toivoisin ettei kysyttäisi, nimittäin sekä passini että henkilökorttini on mennyt vanhaksi jo viime vuoden puolella, enkä ole saanut aikaiseksi hankkia uusia. Viimeksi siiderit jäi kassalle, kun myyjä huomasi kyseisen epäkohdan, hah!

Biisi joka nostattaa aina fiiliksen? //
Womack & Womack - Teardrops. Footsteps on the dance floor, whoop!

GRANITIN AVAJAISET KESKIVIIKKONA 29.5 KLO. 17-20! 
LÖYDÄT LIIKKEEMME BULEVARDIN JA MANNERHEIMINTIEN KULMASTA, TERVETULOA!

15 kommenttia:

 1. Moi! Oisko mahdollista saada lähikuvaa tosta sun sydänkaulakorusta mikä sulla on noissa ekoissa kuvissa?

  VastaaPoista
 2. Eikä, me just paketoitiin kans kolmen vuoden seurustelusuhde yhteisestä päätöksestä. Huojentunut mutta surkea olo. Aika kuulemma onneks auttaa. Erotuska- ja elämänilohalit.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihanuus<3 Virtuaalinen rutistus! :'-)

   Poista
 3. Heippa, ovatko avajaiset kaikille avoimet? Vai tarvitaanko erillinen kutsu? :)

  VastaaPoista
 4. hei pus itsellesi, mä aina ihastelen sua jos nään sut jossain, viimeks beeffissä ja joka puolella tätä helsinkiä. oot niin kuuma tyttö. jos mä en haluis näyttää multa, niin mä haluisin näyttää sulta. :)
  t. nolo stalkkeri alias "Miks oot niin nätti?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ::---DD <33 Oot ih-a-na stalkeri! Annoin itsestäni varmaan todella hyvän kuvan Beefissä oh noes... Hahaha!

   Poista
 5. Anonyymi8/6/13 12:43

  Moi, hehkutat kauheesti olevas Kalliosta, kalliolainen ja muuta, mut oon ymmärtäny, että oot jostain lähiöstä kuitenkin kotosin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. #bitchesbehating #lähiönuori #ghettolife #malmivice

   Poista
 6. Friends don't let friends draw weird eyebrows.. vai miten se meni. Sulla on muuten kiva tyyli ja muuta, mutta noi kulmakarvat lähtee vähän käsistä. Voisit siihen ehkä vähän käyttää miettimisaikaa. Koska tossa villapaitakuvassa näytät rehellisesti siltä, että kulmakarvojen tilalle ois järjettömän paksulla tussilla vedetty viivat, jotka kaiken lisäksi ovat epäsymmetriset. Uskon, että omat kulmakarvasi ovat ok, noi nimittäin näyttää erittäin oudoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheheee, kiitos huolenpidostasi! Tässä on kuitenkin kysymys kulmien värjäysoperaatiosta, ei omista pieleenmenneistä piirustustaidoistani ;--)

   Poista
 7. mistä noi kollaasin valokuvat on teetetty? netissä joku paikka?

  VastaaPoista