2013/07/02

ain laulain työtäs tee

Moi! Täällä puhuu universumin huonoin bloggaaja! Isäni kysyi olenko kirjoitellut sinne plokiini mitään pitkään aikaan ja heristeli sormeaan siihen malliin että oli mentävä pöydän alle hetkeksi häpeämään. Puolustuksesi voisin ehkä mutista tuttuun tapaani jotain päälleni kasaantuvasta työmäärästä ja siitä kuinka kesällä ei vain yksinkertaisesti kerkeä, mutta kun kyseessä on tälläinen projektipäällikkö kuin minä, jätän astumatta kyseiselle aihealueelle.
Vaikka yhtä postausta kuukaudessa ei voi mitenkään perustella, voisin kuitenkin näyttää missä tarkalleen ottaen suurimman osan ajastani kulutan. Pääkallopaikkana toimii Mannerheimintien ja Bulevardin kulma, jossa työpaikkani Granit sijaitsee. Ei hassumpi sijainti jos minulta kysytään! Ainoa miinuspuoli on lähistöllä sijaitsevat lounasravintolat, joihin uppoaa rahaa pahimmillaan viisi kertaa viikossa... Epätoivoinen kotirouva etsii kokkia tositarkoitukseen!
Kuinkas moni teistä tunnustaa käyneensä jo Granitissa kiertelemässä? Eräs mukavanoloinen tyttö uskaltautui vetäisemään viime viikolla hihasta ja kertoi tunnistaneensa minut blogini kautta. Siinä punastellessani kiitin ja sopersin jotain huonosta omastatunnostani teitä ihania lukijoita kohtaan. Se että joku tulee ja kertoo pitävänsä höpinöistäni keskellä hiostavaa työpäivää ja muistuttaa minua siitä mikä minua täällä ylipäänsä pitää, on mieletöntä. Virtuaalihalaus ja iso kiitos siitä!
Seuraavaksi ajattelin keittää ison kupin kahvia ja mennä sisäpihan suojaan loikoilemaan. Nyt on aika ottaa pikakiri auringon alla, jos haluaa kuulla vielä tänä kesänä itseään kutsuttavan muullakin lempinimellä kuin kalkkilaivan kapteeni. Toivottavasti kuulette minusta vielä heinäkuun aikana, heh-heh! Granitin tytöt kiittää ja kuittaa!

Kuvat / Timo Soasepp. Lisää Granitin avajaistunnelmaa pääsee kurkistamaan täältä

4 kommenttia:

 1. no meikäläinenhän kävi tuolla helsingissä ollessani pyörähtämässä mutta eipä sua näkyny! höh! buu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä! On menny kyllä just ristiin sen ainoan vapaapäiväni kanssa varmaan :--D

   Poista
 2. Tää blogi on mun ehdoton lempiblogi vaikka postaustahti ei oo samaa kuin himobloggaajilla! Oon aina ollut sitä mieltä, että laatu korvaa määrän ja se pätee erittäin hyvin sinun blogiisi! Vaikka luenkin (muiden) blogeista "liirumlaarum ei mulla mitään sanottavaa oo mutta kunhan tulen postaamaan kuvan varpaistani ja aamupalabanaanistani" -tyylisiä postauksia, niin jaksan kyllä aina odottaa innolla millon sulta tulee näitä kunnon postauksia!

  Ihana blogi ja varsinkin ihana Paju! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiiiii!! :''--)) Liikkis!! Miten ihana kommentti, sait kyllä mut niin hymyilemään! Varpaat ja aamupalabanaanit on myös ihan ok, varsinkin instagramissa ;--) Ihana sinä! <3

   Poista