2013/07/24

kesä eikä mitään tekemistä

Hieman melankolista heinäkuun loppua kaikille. Vaikka seuraava kuvasarja onkin suhteellisen kesäinen, on mieli jossain lähempänä lokakuuta. Kummasti se lämpötilan laskeminen ja ympäröivä harmaus vie mukanaan. Kun yltiöpositiiviset, vielä lomalla loikoilevat kanssaeläjät laulavat kuorossa Mamban sitä-nimeltä-mainitsematonta-kappaletta, laittaa pessimisti kädet puuskaan ja julistaa kesän päättyneen jo viikko sitten.
Tällä hetkellä tuntuu siltä, etten ole tehnyt kesän aikana mitään sellaista mitä kesällä kuuluisi tehdä. Kun ystävät ruksivat huoletta yli kesälistalla olevia asioita (tyyliin: syö rapuleipiä parvekkeella auringon laskiessa, check! Nauti lasillinen valkoviiniä ulkoilmaelokuvissa, check!), katsoo meikäläinen kateellisena sivusta ja laskee kauhulla päiviä koulun alkuun. Talviturkki visusti päällä, check! Bikinit käyttämättöminä kaapin perimmäisessä nurkassa, check! Surullista. 
Vaikka ulkomaanmatkat, mökkireissut ja festarit jäivätkin omalta osaltani välistä (toivottavasti Flow ehtisi korjata virheistä edes viimeisimmän...), on työntäyteiseen kesääni kuulunut sentään täydelliset aamiaiset tuoreine marjoineen, sekä elämäni ensimmäinen diy-projekti! Ei minusta ehkä räätäliä saa, mutta shortseista tuli aika söpöt vaikka itse sanonkin. Myös kotikolon puolella on tapahtumassa pientä muutosta. Vaikka mieli olisi musta, ei se tarkoita sitä että sisustuksenkin pitäisi olla! Heh-heh.

Ps. Fok_it yksi, meteorologit nolla.

8 kommenttia:

 1. ihanat sortsit! mustakin jotenkin tuntuu, että tää kesä on menny ohi vaan töitä tehdessä ja kesän loppumista pelätessä.. kerran uimassa käyty, kerran grillattu, ei yhtiäkään festareita takana ja syksylle ostetut vaatteet päässy jo käyttöön x( kohta alkaa edes kahden viikon loma ja edessä vielä blockfest, jos ois ees jotain toivoa että vois kutsua tätä kesälomaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, mutta jotenkin se tuntuu siltä miltei joka kesä, kun se menee aina yhdessä hujauksessa ;;--( Ahh voi että! Nauti lomastasi ja Blockfestistä! Bailatessa ne murheet unohtuu... ;;--)

   Poista
 2. Mulla koulu loppui vasta kesäkuun lopussa, ja tuntuu ettei oo kunnolla päässy nauttimaan. Skippasin samalla Suomen mahtihelteet ja saavuin tänne sateeseen. Mut ei pidä lannistuu!

  ps. söpöt shortsit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kauhistuttaa ajatuskin siitä että koulu alkaa tosiaan jo kahden viikon päästä ja kaikki "lomalle" jääneet tehtävät vieläkin tekemättä :--X !! Onhan tähänkin kesään mahtunut paljon kivoja päiviä, mutta töissä se suurimmaksi osaksi on mennyt. No ensi kesänä sitten lomaillaan, hahah...

   Ps. KIITOS! ;--*

   Poista
 3. mistä tuo ensimmäisen kuvan muki on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo söpö kupponen kuuluu Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaan :--)

   Poista
 4. diy..? hmm-mm... (miettii-miettii..) Haa! Oiskos do-it-yourself perhaps?
  t mamma

  VastaaPoista