2013/07/05

kesäkynsiä

Voitteko kuvitella? Mulla on kynnet! Ja vieläpä ihan luonnolliset sellaiset! Pahamaineisen kynsien_pureskelu_tavan lisäksi kynsieni laatu on ollut kautta aikojen erittäin pehmeä ja taipuisa, jonka vuoksi kasvattaminen on ollut lähes mahdotonta. Nyt olen kuitenkin onnistunut pitämään kynteni suhteellisen pitkinä edellä mainituista epäkohdista huolimatta, vaikka jälkimmäinen vaiva uhkaakin katkaista onneni hetkenä minä hyvänsä. (Onko muilla samanlaista ongelmaa kynsien kanssa? Luulen että vaiva on omalla kohdallani enemmänkin geneettinen, kuin johtuisi esimerkiksi B12-vitamiinin puutoksesta.)
En ole koskaan ollut kummoinen kynsien lakkaaja, sillä lyhyitä kynsiä on ollut niin hankala maalata - varsinkin jos pensseli sattuu olemaan erityisen leveä. Kynsieni kasvettua olen kuitenkin innostunut manikyyrileikeistä uudella tavalla. Jos vaatekaapin värivarasto sattuu koostumaan suurimmaksi osaksi pelkistetyistä, mustan ja harmaan sävytteisistä vaatekappaleista, on asukokonaisuutta mukava piristää pienillä yksityiskohdilla. Ja mikäs iloisten väripilkkujen virkaa ajaisi paremmin kuin karkkimaisiksi lakatut sormenpäät!
Kesällä suosin kynsissä heleitä ja tyttömäisiä värejä. Essien pastellilakat mint candy apple ja off the shoulder ovat niin herkullisia, että toisinaan valinnanvaikeus voi päätyä kompromissiin! Lakkavalikoimaan saattaa päätyä seuraavaksi korallinsävyinen tart deco, joka tuo mieleen kuuman hiekkarannan ja kauniisti päivettyneen ihon. Syötävän söpöjä!

Edit: Tajusinpas juuri että kyseiset lakat sopivat täydellisesti blogini uuteen ulkoasuun. Hihi!

Ps. Lisää musavinkkejä halukkaille! Majestic Casualin remixejä olen tainnut ennenkin blogissani esitellä, mutta en läheskään tarpeeksi. Jos kyseisen käyttäjän kanavalle kerran eksyy, ei ulospääsyä enää ole - ainakaan ilman kymmeniä uusia lemppareita. Tässä niistä yksi ihan mieletön kesäremix, josta ei voi tulla kuin hyvä fiilis!


10 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla OPIn Nail Envyä, jos tahdot "kovemmat" kynnet. Itellä kans kynnet on tosi pehmeät ja pitkinä lohkea/repeää. Mutta nyt kun oon käyttänyt tuota nail envyä niin kynnet on kovat ja välillä tuntuu, että kasvaa jopa liian pitkiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulosti nimi niin tutulta että oli pakko vähän penkoa laatikoita ja sieltähän se Envy sitten löytyikin! :-D Jostain syystä jäänyt täysin testaamatta (ainakin säännöllisesti), joten taidanpas lakata kynteni sillä samantien! ;--)

   Poista
 2. Ihania värejä ! Essien kynsilakat on kyllä ihan ykkösiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Kaupasta oli edelleen tart deco loppu ;--(

   Poista
 3. Rakastan tota mint candy applea! Se on kyllä ollut tän kesän ykkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Kannattaa tutustua tohon toiseenkin väriin, sekin on tosi söpö :--)

   Poista
 4. Ah mä niin tykkään kattoo realistisia kynsikuvia!!! :--) söpöt sävytkin vielä!!
  On rasittavaa selata vaikka pinterestistä kynsi inspiraatioa ku tietää että ne ei ikipäivänä tuu näyttämään niin siisteiltä ja supertäydellisiltä itellään :DD Jos tiedät mitä tarkoitan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos Laura! :3 Ja joo ymmärrän kyllä ihan täysin! Äiti ei kyllä tajunnut ollenkaan, vaan ilmoitti että olin lakannut kynteni huonosti :''--D

   Poista
 5. ARVAA MITÄ PAJU! Oon juuri löytänyt Gran Delicaton voittaneen kahvilan!!! Poikkesin Kalliossa yks päivä Villipuutarha-kahvilaan. Ei vitsi, ne salaatit ja täytetyt leivät ja ihanat kahvit, en kestä. Empä muuten enää muualle menekkään. Ja se omistaja on niin ihana <3 Oon ihan fiiliksissä!! Nähäänkö siellä vaikka huomenna? Pliis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiiän mitä meinaat, mutten oo koskaan käyny! Vaan ken on tämä ihana Anonyymi? ;--)

   Poista