2013/10/15

sisustusassistentti puuhissa

Voi jummi jammi! Tänään lähti viimeiset rästiläksyt postissa. Eikä ollut kuin muutama kuukausi myöhässä, heh. Viimeiset lähiopetuspäivät koulussa ovat ohitse, eikä opinnäytetyön esittelyynkään ole enää kuin vaivaiset kaksi viikkoa (Kiitos luojan se ei koostu satasivuisesta tutkielmasta, koska aloittaisin sellaisenkin luultavasti vasta viime metreillä.) Ja aihe tulee tässä!
Kerta Granitissa ollaan töissä, niin miksei sitä käyttäisi hieman suhteitaan hyväksi. Opinnäytetyön aiheenani on siis lehtiartikkeli, joka koostuu lähinnä puotimme tuotteista. Ympäristönä toimii ystäväni Peetan ihana koti, jota sain suureksi ilokseni käyttää apuna kauniin kokonaisuuden saamiseksi. Haalimme kuvauksia varten monta kassillista tavaraa, joita stailasimme jo edellisiltana ympäri kotia, tietysti cosmopolitanin voimin. 
Lehtiartikkeli tulee koostumaan kolmesta osasta: keittiöstä, olohuoneesta ja työpisteestä. Räpsyjä kertyi muutaman tunnin aikana kameraan parisen sataa, joten valinnanvaikeus saattaa osoittautua myöhemmin pienimuotoiseksi ongelmaksi. Olen kuitenkin ensisilmäyksellä valinnut jo muutamia lempiotoksia, jotka tulevat suurella todennäköisyydellä päätymään myös opinnäytetyöhön asti.
Vaikka näitä tuotteita katselee töissä päivästä toiseen, näyttävät ne uudessa ja itselleen sopivassa ympäristössä heti mielenkiintoisemmilta. Esimerkiksi musta pöytävalaisin sopi Peetan työpöydälle kuin nakutettu! Tilan kontrastia pehmentää vaalea puu ja työtuolia peittävä lämmin lampaantalja. Kyllä kelpaisi meikäläisellekin! Pieni kateuden poikanen tässä hiipii näitä kuvia ihastellessa. 
Melkein jo tekisi mieli sanoa että se oli siinä, mutta vielä on paljon tekemistä ennen kuin voi huokaista helpotuksesta. Olen jopa miettinyt aloittavani seuraavan koulun jo ensi tammikuussa (!!), mutta jos nyt kuitenkin keskittyisit suorittamaan sen edellisen ensin, terveisin äiti. Jag ska tsemppa jag ska jee!

Ps. Vaihdoin fonttia. Vaihtoon?

12 kommenttia:

 1. Eih! Poistin puhelimella töhöillessäni teidän kommentit :-( Kiitos kuitenkin muruset!

  VastaaPoista
 2. musta tää on erittäin jees fontti!!! ja noi sun stailaukset näyttää siisteiltä, tykkään. haluun tommosen valosarjan ja tutustua granitin elintarvikkeisiin paremmin!! ihanaa kun postasit :--*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tshihii! Kiitos söpöliini! Noita valosarjoja on tullut nyt myös valkoisina (näkyy alemmissa kuvissa), jotka on paljon turvallisempia ja vie vähemmän sähköä, koska hehkulamput on korvattu led-valoilla. Granitin deli-puoleen pitäisi munkin tutustua vähän paremmin, jotta osaisin kertoa mahdollisimman hyvin siitä myös eteenpäin :-) Ja niinpä, postaus!! Jee!

   Poista
 3. noi kaikki sopii nii hyvin peetan kämppään että tosi vaikee ees tajuta mitkä tavaroista oli uusia! :D hyvältä näyttää (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sopii! Peetan koti <3

   Poista
 4. Aws! Ihastuin samalla sisustukseen ja tuohon koiraan ikihyviksi! :)
  http://jennariikkas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Lulu on ihana ^___*

   Poista
 5. Kertakaikkiaan ai-van IHANIA kuvia! Sinulla on ehdottomasti silmää niin sisustuksen kuin valokuvauksenkin suhteen. Olet oikealla alalla. Hieno idea oli sijoittaa tuotteet jo valmiiseen kotiin ja elettyyn miljööseen. Näin esineet ja niitten käyttötarkoitus tulevat paremmin esiin. Kuvien taso on myös erittäin korkealaatuista. Aivan silmä lepää näitä katsellessa. Osaat myös valita suuresta kuvamäärästä juuri oikeat kuvat. Ai mistäkö sen tiedän? No siitä, kun katselen näitä otoksia. Hyvä Paju!

  t arvaa kuka :)

  VastaaPoista
 6. Hei millä alalla opiskelet ja missä koulussa? Muakin kiinnostais suuntautua sisustusalalle lukion jälkeen?:) Ja sulla on kyllä yks mun lemppari blogeista ja kiva kun taas päivittelet enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsun! Opiskelen tällä hetkellä Tampereen ammattikorkeakoulun järjestämällä linjalla sisustusassistentiksi, joka kestää kaikessa kokonaisuudessaan alle vuoden. Kurssi ei ole tutkintoon johtava, mutta siitä saa ihan hyvän käsityksen mitä kaikkea sisustussuunnittelijan työhön mahtuu :-) Jos olet kiinnostunut kovasti alasta, suosittelen hakemaan suoraan esimerkiksi Metropolian ammattikorkeakoulun sisustusarkkitehtuuri-linjalle. Kiitos paljon piristävästä kommentistasi! <3

   Poista
 7. Hyvältä näyttää, tollasessa kämpässä kyllä viihtyis! Kun ei kämppää tunne, niin ei kyllä ihan heti ees hoksaa, että mitäs kaikkea kivaa siihen onkaan stailattu lisää... :D Ihastuin suuresti tuohon mustaan pöytälamppuun ja kermakko + kippokin veivät mun sydämen! ♥

  VastaaPoista