2013/11/12

kotikuulumisia

Hyvää tiistai-iltaa lapsukaiset! Ennen kuin kiskon märkäpuvun niskaan ja painelen marraskuisen myrskyn riepoteltavaksi, ajattelin heittää pikaiset kuulumiset täältä neljän seinän sisältä. Viimeisimmästä kotipostauksesta onkin tainnut vierähtää jo tovi - ja kohta ymmärrätte toivottavasti miksi. Vaikka vuokra-asuntoni puitteet ovatkin mitä mainioimmat, on sen sisustus pahasti jäljessä asukin nykyisistä mieltymyksistä. Kun väliaikaiset ratkaisut muuttuvat huomaamatta pysyviksi, on kyllästyminen taattu.
Noin vuosi sitten yksiössäni näytti tältä. Pitkään Ikean katalogia, suuria kuoseja ja tummaa sisustusta katseltuani rupesi otsasuonessa tykyttämään. Kuluneen vuoden aikana sisustuksesta on tullut pelkistetympi ja ilmeestä kevyempi. Vaaleampi sisustus on tuonut pieneen yksiöön myös paljon kaivattua tilantuntua. What haz happened?

Vallilan Pengerkatu-verhot saivat väistyä hetkeksi valkoisten tieltä. Let there be light!

Vanha nojatuoli siirtyi vanhempieni hellään huomaan ja tilalle hankittiin valkoinen sohva, jotta vieraat saisivat istua muuallakin kuin sängylläni.

◇ Ikean mustat eteiskalusteet heivattiin olohuoneen puolelta pois ja raidallinen matto joutui kellarin lukkojen taakse pannaan.

◇ Vähän siellä täällä seilaillut, 15 eurolla hankittu työpöytä löysi viime viikolla uuden omistajan. Puoliksi ikkunan eteen jäänyt vaaterekki on myös matkalla kohti seuraavaa kotia. Ja jos musta kattokruunu kiinnostaa, niin sekin on myynnissä täällä!

Mutta kuinkas sitten kävikään. Yhtäkkiä kodistani oli tullut varsin riisutun ja tylsän näköinen. Ystävieni vinkistä päätin pistää hihat heilumaan ja tehdä epäloogiselle järjestykselle jotakin. Vain muutamaa huonekalua siirtämällä huomasin saavani aikaan ihmeitä. Ulkopuolisesta katsottuna muutosta ei välttämättä juurikaan tapahtunut, mutta oman viihtyvyyden kannalta sillä oli hyvinkin suuri merkitys! Vaikka alkuun tilanne vaikuttikin suorastaan epätoivoiselta, sain aikaiseksi lopulta jotain ihan kivaakin. Palataan pientä viilausta vailla olevaan lopputulokseen myöhemmin!

10 kommenttia:

 1. Upee kämppä :) varsinkin toi peili lampuilla on ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elina! :-) Noi lamput näyttää itseasiassa kivemmilta tossa ovessa ja aionkin laittaa ne takas siihen kun keksin uuden keinon millä ne saisi siinä pysymään (ennen ne siis roikkui siinä puoliksi seinällä olevan naulakon avulla). Ja voi kun saisin tuon mustan peilin tilalle kultaisen!

  VastaaPoista
 3. Niin soma koti! Ja matottomuus sopii tuonne hyvin, nätti lattia. :- ) AH mä niiiiiiiiin kaipaan valkoisia seiniä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi kiitos Ida :--* Kodissa ei oo mitään vikaa, mutta sisustukseen oon tällä hetkellä niiiin kyllästynyt, mutta ehkä tästä vielä ihan hyvä tulee kun pikkusen järkkäilee paikkoja uusiksi!

   Poista
 4. Mistä tuo vaaterekki on hankittu? :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo magneettitaulu <3 Onko se granitista? Odotan innolla lisää kuvia sisustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magneettitaulu on ostettu myöskin Ikeasta :-) Lisää kuvia tulossa!

   Poista
 6. Mistä tuollainen soma sohva?

  - Vea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Furninovan sohva on ystäväni vanha!

   Poista