2013/12/30

seitanin hyvää joulua

Mitä muut edellä, Paju resinalla perässä! Oli nättejä paketteja, siskon kanssa kinastelua, mummin viisaita sanoja ja tyytyväisen koiran tuhinaa. Äitille ja isälle kinkkua, lapsille seitanin hyvää joulua! Vaikka kiire meinasikin pilata toivotun joulurauhan täysin, onnistuimme sinnikkäästi viettämään mukavat kaksi päivää kotona saunoen, syöden ja aamun pikkutunneille asti sohvalla höpötellen. Muutama joululahjakin odottelee jo esittelemistään, sen verran kivoja yllätyksiä kääröjen kätköistä paljastui!

Ps. Kooste soijanakeista, perunasalaatista ja kissanpieruista toukokuun puolella! Heh-heh. Kiitos lukijoille kuluneesta vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta 2014!!

4 kommenttia:

 1. Moikka. Kattelin erilaisia blogeja ja eksyin tänne sun blogiin. Huomasin et oli tuttuja naamoja. Hyvää uutta vuotta ja terveisiä. Voi että kun ois kiva kuulla mitä teille kuuluu. Viime kerrasta ku on jo aikaa.
  -Leena Blom (os. Hakala)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Leena! Onpas mukava kuulla susta, ollaan Annin kanssa monta kertaa mietittykin että mitä sulle (tai teille kaikille) kuuluu :--) Anni lopettelee muotoiluopintojaan Lahdessa ja mä olen töissä Granitissa keskustassa. Ollaan muuttamassa Annin kanssa Mannerheimintielle tän kuun puolella, kun sattu niin hyvä asunto eteen! Hyvää uutta vuotta ja terveisiä teille kaikille!

   Poista
 2. Kiva kuulla:). Mä opiskelen Tampereella luokanopettajaksi, Saara opiskelee Helsingissä kätilö-sairaanhoitajaksi ja Harri valmistu just taikista kuvaamataidon opettajaksi. Meille ja Harrille ja Jaanalle synty molemmille loppu vuodesta lapset. Puhuttiin just Saaran kaa et ois tosi kiva nähdä teitä ja vaihtaa vähän paremmin kuulumisia:)

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! Onneksi olkoon teille, sekä Harrille ja Jaanalle! Olisi tosi kiva nähdä teitä ja vaihtaa kuulumisia! Voitte vaikka tulla käymään täällä meillä jos haluatte :-)

   Poista