2014/01/15

enemmän ja vähemmän kivaa


Kiireisen tammikuun keskeltä moi! Viime viikot ovat olleet melkoista hullunmyllyä. Paneutuisin aiheeseen mielelläni paremminkin, mutta tällä hetkellä ajatukset ovat jossain muualla. Muutama asia on kääntynyt elämässäni yllättäen päälaelleen, enkä tiedä mistä lähtisin sekaisin mennyttä lankakerää purkamaan. Hei, melkeen samat fiilikset kuin viime tammikuussa! Hyvin menee.
On minulla sentään jotain positiivistakin kerrottavaa, nimittäin tittidiiii me muutettiin!! Meillä tarkoitan lisäkseni pikkusiskoa, joka päätti vihdoinkin jättää Suomen Chicagon taakseen ja ottaa kanssani haltuun Mannerheimintien lukaalin. Kämppä on aivan sairas! Siskoni omistaa isomman huoneen (ja on tyylikkäästi vallannut tavaroillaan jo lähes puol valtakuntaa...) ja minä pienempänä asettauduin kiltisti (krhmm...) astetta vaatimattomampaan. Olemme onnistuneet nukkumaan lähes sulassa sovussa ensimmäiset kaksi yötä vierekkäin patjalla kikatellen - succes!! Kunhan saadaan kahden asunnon muuttorumba hoidettua päiväjärjestyksestä, laitan parempaa kuvamateriaalia uudesta asunnostamme.
Lähtökohtaisesti tämän postauksen piti esitellä uutta seinäkalenteriani, jonka löysin viime marraskuussa Tokyon joulumyyjäisistä. Kalenterin fontti on kaunis, muoto yksinkertaisen leikkisä ja kuvat herkän utuisia. Voisin jopa väittää että Sonja Sarsan suunnittelema kalenteri on seinälläni tähän asti olleista ihanin! Mutta nyt takaisin pahvilaatikoiden ja jätesäkkien pariin. Onneksi äiti on valmistanut muuttoevääksi lämmintä borssikeittoa ja lättyjä!

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo valot, mitkä menee noita putkia tai mitä lie pitkin! Ja vitsit miten ihana kalenteri.

  VastaaPoista
 2. Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin annie; ihan mielettömän kivat nuo valot! Ja onhan tuo kalenterikin upea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tytöt! ;---* valot ja rautatikkaat on peräisin Granitista - kukapa olisi ikinä arvannut!

   Poista
 3. Onnea vaan flikat uuteen kaksioonne siellä Mannerheikintiellä!

  ...josta tuli mieleen vanha turkulaisvitsi:

  Matti: "Teppo, misää sää oot?"
  Teppo: "Tsadissa."
  Matti: "Misää siäl?"
  Teppo: "Tääl Mannerheikintiellä."
  Matti: "Se on pitkä katu. Misää siäl tarkemmin?"
  Teppo: "No tääl Kolmen Sedän patsaan luona."

  :)

  VastaaPoista