2014/01/08

jul-dec 2013

En millään malttaisi enää höpistä vanhoja, sillä vaikka uudesta vuodesta on ehtinyt kulua ainoastaan reilu viikko, on sen aikana kerennyt tapahtua jo vaikka mitä! Ehkä te kuitenkin olette hieman kärsivällisempiä ja jaksatte pysyä vielä loput kuusi kuukautta mukana vuodesta 2013? Siis eiköhän mennä eikä aiota!

// Heinäkuussa lauleskelimme meriaiheisia lauluja Meri-Tuulin sillibaarissa yhtyenimellä Paju Purovuo & Liputtomat laivat, hah! Keikutin bubble buttia Major Lazerin keikalla Kaapelitehtaalla. Vaikka koulusta oli lomaa, tuntui kaikki aika menevän erinäisten askareiden parissa. Ahdistus hiljalleen hupenevista kesäpäivistä näyttäytyi viikon kestävänä kuumeena. Vietin sairaslomaa vanhempien luona kuumailmapalloja purppuranpunaiselta taivaalta seuraten.
// Elokuussa she went to the Flow! Sain ystävältäni lipun festareille (suurkiitos!) ja ai että mikä päätös se olikaan koko kesälle! Juhlistimme kesän loppua myös Peetan kauniisti laittamissa lyhtybileissä, jossa ison juhlateltan sisällä tuoksui kookoksen makuinen shisha.
// Syyskuussa stressasin läksypinoon kasaantuneista rästitehtävistä. Nautimme ystäväni taikomasta, tajuttoman hyvästä aamiaisbrunssista ja skoolasimme samalla uudelle kodille! Vierailin Tulli ja -pakkahuoneella ihastelemassa kauniita asioita. Löysin Cuban vessasta viisaan aforismin... Kyynel silmäkulmassa lähdin rakkaan pikkuveikkani luota, joka kiltisti jäi kotiovelle odottamaan. Yäää!!
// Lokakuussa alkoi opinnäytetyön kasaaminen. En olisi pärjännyt siinä ilman siskon ja Peetan apua. Meloni-mojiton voimin suunnittelimme, toteutimme ja viimeistelimme. Ja femmahan siitä sitten tuli, jes! Lokakuussa syksy oli kauneimmillaan ja ulkona pärjäsi pitkään kevyemmälläkin varustuksella. Aurinko, tulisit jo takaisin.
// Marraskuussa sain sisustusassarin opinnot päätökseen ja korkkasimme todistusten kunniaksi koulukavereiden kesken. Juhlimme Peetan synttäreitä (hups... eipäs juhlittukaan, kun vasta joulukuussa!) ja huvituimme sulaneesta juustokakusta, hahah! Innostuin järkkäilemään yksiötäni uuteen uskoon ja sainkin piristettyä kodin ilmettä pienten muutosten avulla huomattavasti. 
// Joulukuussa kömmin perheen viekkuun viettämään juhlapyhiä. Uusi vuosi vaihtui puolestaan Senaatintorin tungoksessa mielettömiä raketteja seuraten ja Super Jannen keikalla tanssien. Valkoisten hankien sijaan saimme nauttia tuulilasinpyyhkiköistä miltei koko joulukuun. Harkitsen vastaavanlaista mekanismia myös silmälaseihini...


HEI HEI, 2013!!

4 kommenttia:

 1. Mä en kauheesti oo festari-ihminen, mutta flow on sellanen, jonne haluaisin päästä!! Oon saanut sellasen kuvan, et se olit paljon rennompi fiilikseltaan ja tunnelmallisempi ku perus festarit?

  että mä tykkään sun kuvista

  VastaaPoista
 2. essi, sama täällä! en oo koskaan ollu mikään festareilla rypeejä, eikä mua hirveesti innosta ajatus nukkumisesta kuumassa ja ahtaassa teltassa, missä kukaan ei ole peseytynyt moneen päivään. okei, varmasti kokemus sekin, mutta silti se ajatus vähän kuvottaa.... :---D toinen on sitten se hillitön dokaaminen mitä harrastetaan yleensä koko festareilla olon ajan. (jos oon juonut itseni humalaan edellisenä päivänä, mun ei tee mieli koskeakaan alkoholiin seuraavana päivänä.) en nyt väitä että Flowssa jengi olisi liikenteessä ihan selvinpäin, mutta se fiilis on siellä jotenkin erilainen verrattuna muihin festareihin. mä oon vuosittain nauttinut niistä keikoista ja kauniisti rakennetusta ympäristöstä (yllätyn joka vuosi miten hienoksi suvilahti on laitettu!) ihan ilman alkoholiakin ja kävellyt kiltisti kotiin päivän päätteeksi nukkumaan, mikä onkin ollut ihan mieletön plussa! suosittelen siis ehdottomasti testaamaan flown, vaikka kallista touhua onkin :--)

  ps. kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Tää sun kollaasitapa oli kyllä niin paljon fiksumpi ku mun jättikoosteet viime vuodesta haha.. Tuli taas kauhee ikävä kesää, ja silti jotenkin tostakin näkee miten nopeesti se menee taas ohi. Flow on kyllä tosiaan ihanasti laitettu aina. Mark tosin kyselee et lähettäiskö tänä vuonna Roskildeen. Viikko rypemistä?! Apua

  Ps. Mun synttärit oli joulukuussa!

  VastaaPoista
 4. hahah!! no mut isot on aina kivoja kun näkee selkeesti kaikki kivat yksityiskohdat :--) ja niinpä! mulla on niin hirvee ikävä kesää ja oon jotenkin tosi uupunut vaikka vuodesta on ehtinyt mennä vasta yhdeksän päivää... huhhuh mitä kaikkea tää kuukaus on tuonut tullessaan, ihan liikaa erilaisten asioiden hoitamista! ja voi vitsit, roskilde ois kyllä ihan salee tosi siisti mut muaki kyllä pelottaa toi viikko jossain teltassa festarijengin seassa :---D

  ja hei mitä ihmettä, oon näköjään valinnut ton kuvan väärän kuukauden kohdalle, hups..... mä korjaan ;---)

  VastaaPoista