2014/02/18

yolo mut nolo

Pajun kuukausikatsauksesta hyvää iltaa! Eipä ole paljon neidistä kuulunut... kovin yllättävää. Karma päätti kuitenkin puuttua lopulta peliin ja lähettää tämän vätyksen sairaslomalle. Ja koska blogille ei ole mukamas koskaan tarpeeksi aikaa, niin täältä sängyn pohjalta on turha ruikuttaa.
Olen minä toki aktiviteettia sairaspäivillenikin keksinyt, nimittäin HBO Nordic! Päätin raottaa kukkaroa kympin suuruisella summalla ja voi pojat mitä kaikkea sillä saakaan. Olen ehtinyt mm. tutustua jo hehkutettuun sarjaan nimeltä True Detective (Matthew McConaughey ja sata sydäntä perään) ja aloittaa uuden kauden Girlsiä. Omalle lempparilistalleni päätyy vielä ainakin How to Make it in America, The Wire ja The Office. Ja mikä parasta, tuossa oli vasta pikkiriikkinen osa palvelun tarjonnasta!
Muita hypen arvoisia juttuja: shoes omg shoes. Näytin kyseiset Maxit löytäessäni varmaan juurikin tuolta. Innostuneelta imbesilliltä. Mutta iiiix mitkä popot! Pinkit pohjat ja kaikkee! Eipä näissä toisissakaan löytämissäni tossuissa mitään moitittavaa ole. Kevät pliis tulisit jo! Viime viikot ovat onnistuneet olemaan sään puolesta todella masentavia. Odotin helmikuulta paljon aurinkoa ja kirkkaita hankia, mutta Ukko oli ilmeisesti toista mieltä asiasta. Toinen uusi ilonaihe: siskon vaatekaappi. Okei, myönnetään. Kaikki päheet releet mitä instagramissa on nähty kuuluu Annille... Mutta onneksi niitä voi lainata! Ylläolevaan kuvaan siskoni kommentoi tosin näin: "PAJU SE PAITA KUULUU PUKEE TOISIN PÄIN LOL YOLO MUT NOLO."
Ah, tämä tekstinpätkä on kehystettynä meille kyllä täysin syystä. Ensi kesäksi on pakko hankkia fillari! Työmatkaan menee pahimmillaan puolituntia, mikä on kohtuuttoman paljon kun asuu samalla kadulla missä työpaikkakin sijaitsee. Kyllä tällä kelpaisi Manskua pitkin raidata! Kesäinen Helsinki on parasta mitä tiedän. Loppuun vielä remix biisistä johon olen ehkä hippasen ihastunut...

5 kommenttia:

 1. Voi mäkin haluan jonkun vastaavan pyörän!! Mun oma rakkaus kun varastettiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama..... niin munkin :--( oon nyt pari kesää ollu ilman pyörää ja voi vitsi miten ikävöinkään sitä. Pakko hankkia vaan järeämpi lukko tai tuoda hitsi vie vaikka kotiin jos ei muu auta.

   Poista
 2. Mä haluun olympialeijonien jopon mut ne on liian kalliiks päässy huutokaupassa :(

  VastaaPoista
 3. Moikka, pakko tulla kysäsee mutta mistä toi pöytä ja tuolit on peräisin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pöytä on ikeasta ja tuolit iskusta!

   Poista