2014/03/19

käykää peremmälle

Ahh... Olen saanut viettää rauhallista viikkoa kotirintamalla. Siskoni pakkasi lauantaina tavaransa ja matkasi aktiivilomalle Lappiin. Vaikka tämä hiljaisuus on ollut paikoittain jopa turhauttavaa, voin kertoa että hölläily ei. Roskat on viemättä, tiskit tiskaamatta ja pyykit pesemättä. Enkä kyllä aio tehdä asialle mitään ennen kuin emäntä on tullut takaisin. Ei mitään kiirettä Anni, pysy siellä vaan!
Tässä muuten lupaamiani kotikuvia, tällä kertaa eteisen puolelta katsottuna! Pienistä keskeneräisyyksistään huolimatta se alkaa näyttää jo siltä miltä pitääkin. Suurimman muutoksen teki Kodin1:stä hankittu hylly, johon saimme läjän kenkiä siistiin järjestykseen. Hyllyn päälle sijoitimme mustan vuosikalenterin kehyksineen, johon tuparivieraat saivat kirjoitella terveisiään! Uusi mustavalkoraidallinen villamatto nostatti myös hetkessä eteisen yleisilmettä.

Toinen seinusta onkin sitten se epämääräisempi yksilö. Naulakko, johon saisimme kaikki takit ripustettua, on käyttökelvoton. Seinä on täyttä kananpeetä, eikä se jaksa kannatella Annin krhm kolmeakymmentä kirpparirotsia. (Tai spurgutakkia, niin kuin eräs lukija oman siskonsa vaatteista kommentoi hahah!!) Seinustan tilan on vienyt toistaiseksi vielä Annin pyörä, joka pitäisi saada jonnekin seinälle roikkumaan. Ai niin ne seinät.... Jooh olkoot siinä sitten.

10 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanan näköinen eteinen! Ja toi pyörä kyllä jollain tapaa sopii tohon seinän viereen.. Sääli vaan jos seinät on huttua, sit kai vaan täytyy pitää toi naulakko jotenkin esteettisenä sisustuselementtinä :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos pinja! :---) ja se on kyllä totta ettei se fillari siinä hullumalta näytä, mutta tuo kokonaisuus on jotenkin ehkä sekavahko hahah!

   Poista
 2. Kivoja yksityiskohtia löytyy teiltä :--) erityisesti tarttu silmään tuo hehkulamppu ja kenkäteline(?!). Ja toi mattokin on superkiva :--)

  VastaaPoista
 3. Mistä toi matto on ostettu :--) ? Superkiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekin on sieltä kodin1:stä! kiitos ^____^

   Poista
 4. oi mistä tuo ihana kattolamppu on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lamppu on muuton, ostin sen muistaakseni desing forumista, mutta eiköhän aika moni nettisaittikin sitä toimita!

   Poista
 5. Saattaa auttaa jos ennen ruuvaamista laittaa proput seinään, ei hajoo niin helposti ja kannattelee paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. proput oli ja kaikki, mutta toi seinä on tosiaan ihan ontto :----D

   Poista