2014/03/12

omg #ootd

Mitä ihmettä täällä blogissa näkyykään! Omg #ootd!! Eipä ole pahemmin meikäläisen tamineita täällä päässä näkynyt. (No eipä kyllä paljon muutakaan...) Mutta hah! Tänään oli oiva päivä muutamalle asukuvalle. Ajatus talvitakkien esittelystä on pyörinyt mielessä jo tovin ja vihdoinkin sain niistä ensimmäisen kameran eteen. Ja voi kun voisinkin sanoa että olen näiden suhteen jo myöhässä, mutta kun vilkaisee viikonlopuksi luvattua säätä, niin ei paljon naurata. Tämä kolttu päällä olen kulkenut miltei koko talven. Olin juuri hankkinut kunnollisen villakangastakin, kun törmäsin H&M:n alerekissä ylisuureen, viininpunaiseen unelmaan. Tasan kaksikymppiä köyhempänä astuin ulos kaupasta, ei paha!
Löydöistä puheenollen; olin juuri päivittänyt kenkähyllyä kevääksi muutamalla parilla, kun vastaan kävelivät kaksitoista_euroa maksavat popot Nilsonilta. Täh?? Ja viimeiset parit vieläpä kolmekutoset! Kotiin niinku olis jo. Alkuperäinen hinta hipoi lähemmäs satasta, joten kyllä nyt kelpaa.
Oikeasti tarkoituksena oli ottaa siskosta kuvia portfoliota varten, mutta kyllä se bloggaaja juonet aina keksii! Anni oli ostanut taas uuden takin kirpputorilta...... Meidän eteisen naulakko romahti parin viikon jälkeen lukuisten tää takki makso vaan kolme euroo painosta.
Iiiiik miten ihana ilma! Jäätiin kahvit ja pullat pystyyn Cafe Regatalle, koska korttimaksu ei ollutkaan kyseisessä kahvilassa mahdollinen maksutapa. Miten kilttiä ja ystävällistä! Vaikka sää ei ollutkaan erityisen lämmin kovan merituulen takia, oli ihanaa nautiskella aurinkoisella terassilla ja fiilistellä tulevaa kevättä. Kyllä se sieltä tulee, vaikka mokoma takatalvi meitä uhkaakin!

****

6 kommenttia:

 1. haha i feel you! mun sisko raahaa vähintään joka toinen viikko uffilta spurgutakin kotiin. tässä just tokasin sille, että miten ois talvitakkien vieminen vintille, ni saatais tähän naulakkoon tilaa, ni vastaus oli, että kevättakkeja on vähintään kaks kertaa enemmän ku näitä.. mut kuka muka tarvii omille takeille tilaa.

  ps. siisti takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahah nauroin ääneen :----D

   Poista
 2. Eikä miten ihana Regatta! Just tollasen takia tykkään siitä :")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis niinpä!! pitää mennä huomenna maksamaan..... ja uudelle pullalle ;--)

   Poista
 3. ootpa söpö! ja kiva ku oot nyt päivittäny blogia useemmin, olikin jo ikävä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihi jee!! ajattelin olla ihan kreisi ja postata taas tänään.... :--O

   Poista