2014/03/26

pääsy vanhemmilta kielletty

Kaksi hullua saman katon alla on joskus vähän liikaa. Siis naapureille. Meidän kahdenkeskinen symbioosimme pelaa omasta mielestämme yllättävän hyvin. Tappelemme silloin kun huvittaa (volyymistä niinkään välittämättä) ja nauramme vedet silmissä eläimille, jotka muistuttavat meitä sunnuntaisin. Krapulan voi nukkua pois siskon vieressä ja herättää toinen äänekkäällä pitsan mussutuksella. Tunnelmallisista kotikuvistakaan ei tule mitään ilman yleistä sabotaasia!
Esittelyssä seuraavana on meikän huone, josta pääsee nopeasti niin jääkaapille, kuin siskon petiinkin. Kolmas ovi johdattaa suoraan eteiseen, joten onpahan ainakin entreestä mistä valita! Huoneen sisustus on ollut ainakin toistaiseksi suhteellisen hillitty ja yksinkertainen. Tilaa on hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti, sillä huoneen käyttökelpoinen pinta-ala ei ole sisäänkäyntien vuoksi kovinkaan kummoinen. Sohva, sänky, tv-taso ja kuvista uupuva lipasto onkin käytännössä kaikki mitä pieneltä huoneeltani voi vaatia.
Leveällä ikkunalaudalla tykkään säilyttää kaikista kivoimpia yksityiskohtia. Lempiesineideni joukkoon pääsi tupariviikonloppuna myös messinkinen Nappula-kynttilänjalka. (Kiitos muruset ihanasta lahjasta!) Ja hitsit, olen täysin unohtanut esitellä teille Kipsarin kasvisreseptejä sisältävän keittokirjan! Tai eihän se mikään kirja ole, vaan taideteos. Pakko kertoa tästä myöhemmin lisää. Nyt kuitenkin mars töihin päin!

5 kommenttia:

 1. Oi kun on simppeliä ja nättiä! voisitko kuvata teidän keittiötäkin, näyttää nimittäin sen verran kivalle tuosta oviaukosta pienesti nähtynä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! keittiöpostaus löytyy tuolta vähän alempaa :--)

   Poista
 2. lueskelin ekaa kertaa tätä blogia ja voi jeebens, tosi kivan näköstä teillä. jotenki ihan erilaista ku meillä mutta kuitenki!! mäki asun mun siskon kaa. parasta ja jännää ja ärsyttävää ja kivaa :D

  toi super jannen videoki oli coolio. kuka se vaaleenpunatukkanen tyty siinä oli?

  onko sun siskolla blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiiiitos!! mukava kuulla! ja hahah jep...... vaihtelevaa touhua, mutta kyllä me tässä ihan hyvin ollaan kaikesta huolimatta tultu toimeen ;--)

   se toinen tyttö siinä videolla on sofia, se on kirjoitellut joskus blogia nimeltä concoction!

   mun siskolla ei oo blogia, mutta ollaan vähän mietitty että pitäisiköhän sen alkaa höpötellä välillä tänne :--)

   Poista
 3. You have so beautiful flat! I love white interiors that still look cozy :)

  VastaaPoista