2014/03/11

party more

Long time no me....... Eletään jo maaliskuun puoliväliä (!!) ja meikä se vaan lorvii perrylight kourassa. Heräsin siihen tosiasiaan että olen ollut juhlimassa joka ikinen viikonloppu helmikuusta lähtien. Vaikka olen ollut vähintäänkin joka toinen viikonloppu töissä, sunnuntaisin menen kuitenkin vasta kahteentoista... Kyllä se kevät pistää näköjään pienen pään ihan sekaisin. Paardi-Paju goes wild!
Tyttöjen kanssa on tullut kierreltyä kyliä, ilmeisesti! Erikoisimpiin juhlatilaisuuksiin kuului hylätty vihannestukku, jonne kiivettiin laudatun ikkunan kautta sisään. Lämmitystä ei tietenkään ollut, joten ei auttanut muu kuin tanssia koko illan! Vessakaan ei toiminut, mutta olipahan sentään katto pään päällä!
Viime lauantaina vietettiinkin sitten tämän huushollin tupareita! Ilmoitin juhlavieraille tyytymättömyyteni poistumisaikaa kohtaan (jonka olin tietenkin itse laatinut...) ja loppujen lopuksi asunto tyhjeni vasta kahdelta. Naapurit ehtivät huokaista jo helpotuksesta, kunnes keksin järjestää vielä jatkot... Ootteko nyt ihan varma että teitä ei ainakaan haitannu?
Vielä maanantaiaamuna keittiössämme näytti tältä... Kaunis ruusummekin oli viikonlopun jälkeen hieman väsähtänyt. Äskettäin kotiin tullessani huomasin rappukäytävässämme tutun asian. Kadonneen boolilasin! Taisi olla kiire taksiin, vai mitä sisko?
Meinasin jo puhua jotain rauhoittumisesta, mutta njäääh!! Kreisimeno jatkukoon. Sitä mieltä se Lilykin on uudella musiikkivideollaan! Mutta nyt ampaisen jonkin uuden sarjan pariin, sillä kaikki True Detectivet, Au pairit ja Girlsit on jo katsottu. (Ulkona aurinko, minä sisällä...) Tähän löysäilyyn sopisi ainakin nimensä puolesta My Mad Fat Diary, mwhah!

****

)

6 kommenttia:

  1. jee, tykkään sun blogista superisti!!

    VastaaPoista
  2. ihanaa että postasit!! oot huippu

    VastaaPoista
  3. Millä appilla teet noita palloja kuviin? :)

    VastaaPoista